Allerførst - VELKOMMEN til sportK !
 

sportK er en side, som har til formål journalistisk at dække lokalsporten i Kolding bredest muligt. Forstået som at vi i vores lille redaktion (2 mand!) bestræber os på at skabe en hurtig nyhedsformidling af de mest relevante sportsbegivenheder i især breddesporten i Kolding.
 

Det betyder i praksis, at vi løbende vil dække den sport, som de største medier ikke tager sig af. Derfor vil du f.eks. kun se nyheder i noteform fra f.eks. håndboldligaen !
Vi ser i stedet vores opgave som at skulle fortælle nyheder og historier fra byens øvrige klubber og hold !

 

sportK bestræbe sig på at dække byens divisionshold i de 'større sportsgrene'. I sommer-perioden med fodbold dækker vi dog også ned omkring serie 2.. Men lejlighedsvise gode historier fra øvrige rækker vil også dukke op på selve hovedsiden, når 'historien er til det..' !

 

Det er altså i grove træk hvad VI i redaktionen dækker.

 

For DU kan nemlig også være med! Har DU og din klub en god historie, som du gerne vil have frem, så har vi oprettet et 'hjørne' på sportK, som alene kommer til at indeholde indsendte sportsindlæg fra vores læsere. Og hér skeler vi hverken til alderstrin eller niveau.

 

Den side finder du med et klik lige ovenover på genvejen 'klubberne skriver'.
Har DU en nyhed eller historie, som du gerne vil dele med andre - så mail den til os på adressen post@sportk.dk - GERNE også med foto(s). Vi lægger den derefter på siden hurtigst muligt. Og tillad os ved de RIGTIGT gode historier at gøre lidt reklame for den også på vores forside.. Tillad os dog også lejlighedsvis at redigere en smule i det indsendte..

 

HUSK OGSÅ, at du kan finde sportK på facebook på adressen www.facebook.com/sportkolding
Hér er der rig mulighed for at give tips, kommentarer og kritik....

 

GOD FORNØJELSEN med sportK !!
vi skriver direkte fra sidelinjen til dig
 

Michael Juncher / Ole Sørensen