lørdag den 14. februar 20.00 - tekst Ole Sørensen- fotos Ole Sørensen (c)  

KIF er klar til DM-finalestævnet
UNØDVENDIG GYSER
: KIF var foran 5-0 ved pausen. Men tre gæstemål i træk vendte pludseligt op og ned på kampen. Indtil René Hansens højreben talte..
 

Futsal DM kvalifikation play-off 2. kamp, Kolding IF-Midtals 6-3 (5-0)

Det holdt. Men det knirkede. Hvilket forekom fuldstændigt overflødigt, for der var altså kun ét hold på Kolding Hallens lækre gulv i de første tyve minutter. Men med en sejr på 6-3 er Kolding IF klar til næste weekends 'Final Four' DM-stævne i Roskilde. Midtals vandt det første opgør 4-2 - og dermed endte KIF altså med at være præcist ét mål bedre sammenlagt.
 
Det var der givetvis ikke mange, som spekulerede på efter de første tyve minutter. Hér førte KIF nemlig med 5-0 og havde ikke overladt meget til sine sønderjyske gæster. De førte 4-2 fra det første opgør - og var dermed bagud 7-4... og skulle nu score tre mål, for så ville udebanemålene blive afgørende.. hvis jo altså ikke KIF fik scoret yderligere.
 
- Vi gik jo nærmest fuldstændigt i stå..! Vi glemte ugens træning, glemte vores spilkoncept, som ellers var lykkedes så fantastisk i de første tyve minutter. Og tog åbenbart også nu noget mere løst på en kamp, som de sikkert følte allerede var vundet, erkendte KIF's holdleder Tommy Hansen.
 
Og KIF fik scoret det afgørende mål med lidt under to minutter tilbage på haluret - og med en mand i overtal efter et gult/rødt kort til gæsterne. René Hansen (herunder nummer fire fra højre) scorede det.. Og han kaldte det selv i omklædningsrummet (naturligvis) for sæsonens vigtigste mål.. :-)
Næste weekend gælder det så DM-titlen. Jyllands to bedste mandskaber mødes med Sjællands to bedste mandskaber i Roskilde.
Og det bliver desværre et stævne uden KIF's brillante tekniker og strateg Lennart Nielsen, som fem minutter ind i anden halvleg måtte bæres fra banen efter et vrid i knæet. En skade, som omgående gav store panderynker hos sportschef Jesper Munk og co-træner Søren Lund, som begge var nået tilbage fra KIF's træningskamp i Aalborg.
 
I skrivende stund kendes omfangen af skaden ikke. Men alle håber det bedste...
 


En desværre knæskadet Lennart Nielsen måtte se afslutningen på play-off kampen fra sidelinjen.


Kolding IF's futsal hold. Nummer fire fra venstre den uheldige Lennart Nielsen, som holdet
vil mangle hårdt når det går løs til Final Four den kommende weekend