lørdag den 14. februar 19.30 - tekst Ole Sørensen - fotos Ole Sørensen (c)  


To straffespark i hver sin halvleg begået imod søstrene Troelsgaard, begge omsat af Sarah Dyrehauge til 1-1 og 3-2.
Sidstævnte straffespark kostede i øvrigt gæsternes målvogter et noget uretfærdigt rødt kort

KoldingQ vandt - uden at overbevise
TILFREDS.. OG DOG..
: Lørdagens match imod Holstein Kiel gav gode halvfems
minutter i benene for KoldingQ. Resultatet 5-2 var vel okay efter spil og chancer - men træner Lene Terp havde som vanligt spottet udviklingsmuligheder..
 

Fodbold træningskamp, KoldingQ (3F)-KSV Holstein Kiel 5-2 (1-2)

Træningskampe ér nu engang til for at lære, rette til, se resultater - kort sagt, resultaterne kommer klart i anden række. Selvom.. tabe vil man jo heller ikke.. sådan frivilligt..!
 
KoldingQ har dobbeltprogram på programmet denne weekend. I morgen venter klubbens eget U16 drengehold - og startede lørdag med en kamp imod tyske Holstein Kiel. I sommer vandt KoldingQ 4-0, da de to hold mødtes sidst. Og lørdag eftermiddag blev det 5-2 i en kamp, hvor hjemmeholdet først afgjorde det hele tæt på slutfløjtet.
 
Inden da var Sarah Dyrehauge faktisk tre-dobbelt målscorer efter blandt andet to straffespark. Og hvor 'festen sluttede' med to mål omkring de halvfems minutter af Signe Schioldan og Sanne Troelsgaard.
 
- Kiel er vel styrkemæssigt at betragte som et hold fra den nedre ende af 3F ligaen. Og langt hen ad vejen er jeg tilfreds med 5-2. Men jeg kan også se, at de straffer os på noget sjuskeri i første halvleg. Og det er ganske enkelt ikke godt nok, for defensivt er vi ikke hverken konsekvente nok - eller dygtige nok endnu. De presser os på fysikken og på det tempo, som vi ikke helt har fået op i gear endnu. Men.. det er jo også det, vi har træningskampene til at vænne os til, sagde træner Lene Terp.
 
Som i øvrigt havde ros til især Christina Beck, som nu er tilbage efter halvandet års skadespause. Og så var der også ros til Signe Boysen på højrekanten.