fredag den 4. december 22.00 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  


Mikel Dalby var igen KIF-topscorer, denne fredag med syv mål på sit CV

Kolding IF's unge løver
vandt igen
MANDFOLK : Det kan godt være, at KIF'erne er meget unge. Men de har altså masser af hår på brystet.
  

Håndbold 2. division herrer, Kolding IF-SUS Nyborg 26-23 (10-10)

-På forhånd havde jeg som ikke sat næsen op efter det helt store, for vi døjer stadig med mange skader. Jeg har sagt det før, men jeg siger det igen. Spillerne ydede en mandfolkeindsats, og det fortjener de masser af ros for, sagde en tydeligt glad og lettet træner Thomas Munk, der måtte låne en af klubbens U18 spillere.
 
Første halvleg var lige, men i anden halvleg tog KIF afstand og kom foran 15-11. SUS Nyborg, der er nedrykker fra 1. division, viste sig dog også som mandfolk. Holdet, der kunne have overtaget førstepladsen med en sejr, kom faretruende tæt på ved stillingen 21-20 til KIF.
 
- Men her fik vi trukket fra igen og sikrede os sejren og de to point, lød det fra Thomas Munk. Han var specielt tilfreds med angrebsspillet på en dag, hvor han, på grund af de mange skader, kun havde otte markspillere til sin rådighed.
 
Mikel Dalby med syv mål samt Jacob Stork, Daniel Jørgensen og Julius Terp med hver fire scoringer - Terps fire mål sat ind fra højre fløj - var topscorere. Kolding IF er nummer fem med 12 point for 10 kampe og spiller den sidste før jul lørdag den 12. december i Give.