lørdag den 5. december 16.00 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  


Susan Andersen tog endnu engang slåskampene i gæsternes forsvar og blev KH topscorer med ni mål

Fin håndboldeftermiddag i Parkhallen og to sejre i 3. division til Kolding HK
SEJE DAMER : 1-1 var det tætteste, Fr.HK 90 kom på KH, hvis damer vandt igen
  

Håndbold 3. division damer, Kolding HK-Fredericia HK 90 26-24 (14-10)

Der er egentligt ikke så meget at diskutere om. Disse KH-damer er bare så seje. Sejren over Fredericia HK 90 betød, at holdet nu indtager tredjepladsen i rækken med 15 point. 10 kampe har foreløbig givet 15 point via syv sejre, en enkelt uafgjort og blot to tabte kampe. Kampen mod Fredericia var meget op og ned.
 
Niveauet var højt i perioder....og dalede en del i andre perioder. Det gjaldt begge hold. For der blev nu og da lavet mange, mange fejl i en kamp, hvor der blev givet og taget. Ikke bare på banen men også udenfor, hvor to dedikerede trænere sørgede for, at lydniveauet hele tiden var på sit højeste. Jo, der var engagement over hele linjen.
 
KH var aldrig bagud. 1-1 var det tætteste, Fredericia var på KH, som hele tiden syntes at have nogenlunde styr på begivenhederne. KH så ud til at ville afgøre det hele i et hug, for straks fra anden halvlegs start øgede holdet føringen og kom foran 17-11, 20-14 og 23-18. Men stor ros til Fredericia, som kom igen og faktisk var faretruende tæt på med reduceringen til 23-25 sølle halvandet minut før tid. Men en velspillende Jannie Brodersen satte sømmet i med sin scoring til 26-23.
 
Keeper Line Sørensen stod bestemt ikke sin bedste kamp, men hun var alligevel afgørende på mange måder. Hun havde meget vigtige redninger på meget vigtige tidspunkter og tog blandt andet et straffekast i den hektiske slutfase de sidste 8-9 minutter. Susan Andersen var topscorer med ni scoringer, heraf fire-fem på straffekast og skal selvfølgelig fremhæves. Også Jannie Brodersen var stærk. Både på sin fløj, hvorfra hun nettede fem gange men også i forsvaret. Stærkest af alle på dagen fremstod dog Mette Ørum Madsen, som udover sine fire mål leverede en jætteindsats i forsvaret.
 
Sidste kamp før jul er den kommende lørdag i Børkop. Børkop hører ikke til rækkens bedste hold, men de skal bestemt ikke undervurderes. Det er dog en kamp, som KH bør vinde, så man kan gå på juleferie med 17 point og sandsynligvis en tredjeplads.