lørdag den 21. maj 21.15 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  


Jimmy Melsen har genfundet formen

Så vandt Christiansfeld endelig igen
MELSEN : Jimmi Melsen har måske været nede i en bølgedal.
Nu er han på vej op igen

  

Fodbold jyllandsserien herrer, Brabrand IF-Christiansfeld IF 1-2 (0-2)

Jimmi Melsen viste sig fra sin bedste side, da Christiansfeld lørdag eftermiddag vandt 2-1 i Brabrand. Han har set lidt "bleg" ud de sidste kampe, men i Aarhus viste han sig frem og blev matchvinder med sine to scoringer. Begge sat ind før pausen. Det blev til 2-1 til felderne, og den sejr var ikke bare påkrævet. Den var også uhyre vigtig. Det betyder nemlig, at chancerne for at blive i rækken steg betydeligt.
 
- Men vi kunne som godt have vundet meget større. Vi havde så mange store chancer, at vi kunne have vundet med f.eks. 6-0. Men vi fik ikke lukket kampen, og havde vi været meget uheldige, kunne Brabrand måske have fået udlignet. Det gjorde de heldigvis ikke, og nu fik vi kontakt til holdene foran os, så det ser altså noget lysere ud, mente træner Nicolai Guldhammer.
 
Han fremhævede udover matchvinder Jimmi Melsen også Jonas Hansen, der var et bolværk bagtil. Og så var der også lidt ekstra ros til Christian Jørgensen og Christian Lehmann. Samt selvfølgelig hele holdet for en helstøbt indsats.
 
Christiansfeld mangler at møde Hedensted (hjemme på lørdag), Ikast (ude) Hatting/Torsted (hjemme) og på sidste spilledag venter Horsens Freja på udebane.