fredag den 27. maj 12.00 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  


Lørdagens opgør mellem KoldingQ og Skovbakken ligner 'en lille finale' om årets
DM-bronzemedaljer

Der er bronze og medaljer på spil lørdag på Mosevej
SLUTPROGRAM : Hvis det går som præsten prædiker, så afgøres kampen
om bronzemedaljerne lørdag på Mosevej

  

Lørdag 13.00, Mosevej Sportsplads :
Fodbold 3F Ligaen slutspil, KoldingQ-Skovbakken
 

Der er alt i alt tre spillerunder tilbage i 3F Ligaens slutspil. KoldingQ mangler, udover kampen mod Skovbakken, to udekampe mod Brøndby og Vejle. Skovbakken mangler også to udekampe. Mod Fortuna Hjørring og Odense Boldklub. Det ligner umiddelbart en sejr og et nederlag til hvert hold. Så det ligner faktisk noget med, at KoldingQ og Skovbakken er i direkte duel om bronzemedaljer.
 
KoldingQ var dygtige sidst, holdet spillede. Det er stærkt at vende 0-2 til en 3-2 sejr i Odense.
 
- Ja, der var flot. Og det ville have været fint at fortsætte de takter, men der kom en kamppause på grund af pokalfinalen, siger cheftræner Lene Terp. Hun må undvære en enkelt spiller til kampen mod aarhusianerne.
 
- Nogle gange kommer skader af mere eller mindre tilfældige ting. F.eks har Rikke Böttcher pådraget sig en skade ved at løbe på løbebånd(!). Så hun sidder helt sikkert over. Så har vi haft en spiller, som forsøgte at flugte en bold men desværre ramte bolden med tåspidserne. Sådan noget gør avs. Det var Mille Gejl, der var så uheldig, men hun er i hvert fald med i truppen og kommer nok også til at spille. Ida Guldager er heldigvis helt klar, og det samme er Signe Boysen. Signe har været inde i en rigtig god periode, så fint at hun er med igen, mener Lene Terp, der har respekt for Skovbakken.
 
- De forsvarer godt og gør det vanskeligt at score mod dem. Og det lader til, at deres nye træner har lagt nogle flere lag på. De er begyndt at presse mere, og de er gode til at skabe noget uro og forstyrre de andre holds spil. Samtidig har de en god fart i spillet, så vi skal være helt klar til dem, vurderer træneren.
 
Sanne Troelsgaard er igen med på det danske A-landshold, som den 2.6 og 7.6 spiller EM-kvalifikation. Men bare rolig. Hun er også med KoldingQ lørdag eftermiddag.