fredag den 27. maj 12.00 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  


Kolding IF's seneste hjemmekamp (0-3 imod Dalum hér) blev dråben, som startede den store udskiftning i både træner-
og lederstab. Siden har KIF hentet fire livsvigtige point i to svære udekampe - og kan med en sejr lørdag over
Holbæk for alvor begynde at skimte en redningsplanke i nedrykningsspillet

'Pokalkampene' fortsætter. Denne gang er Holbæk modstanderen
REVANCHE : Holbæk slog Kolding IF med 3-0 den 1. maj. De hvide
kan passende tage revanche lørdag eftermiddag

  

Lørdag 15.00, Kolding Stadion (Autocentralen Park) :
Fodbold 2. division nedrykningsspil, Kolding IF-Holbæk


Hvis og hvis og hvis....
 
Jo, det er sjovt en gang i mellem at lege med tingene. For hvis nu Næsby hjemme banker AB Tårnby, hvis nu Avarta vinder i Jammerbugt. Og hvis nu Odder hjemme slår Svendborg. Så ser det endnu bedre ud for Kolding IF, hvis da holdet kan slå Holbæk. Men mens disse linjer skrives, er man slet ikke klar til kamp. Der har været et par fredagskampe og nogle helligdage, og det har rykket en smule ved de vante gænger omkring træningsdagene. Så i denne uge har det betydet, at torsdagstræningen blev sløjfet. Til gengæld træner holdet let fredag aften.
 
- Det bliver en let gang træning. Vi løsner lidt op, og så skal der "pudses" af. På standardsituationer, på de defensive aftaler. Vi fokuserer lidt på, hvornår vi skal lægge pres, og hvordan vi skal bygge spillet op, oplyser cheftræner Anders Jensen, der er godt forberedt på sjællænderne.
 
- Jeg så dem i søndags hjemme mod Dalum, hvor de vandt 1-0. De har et fint mandskab, som er meget homogent og består af unge energiske spillere med gode færdigheder. Men jeg så også nogle muligheder, som vi kan drage nytte af. Men under alle omstændigheder skal mine spillere komme ud med den samme attitude og udstråling som til de sidste par kampe. Det er simpelthen nødvendigt, vurderer cheftræneren.
 
Under fredagstræningen kigger man også lidt nærmere på nogle bestemte spillere.- Vi har nogle, der går rundt med nogle skader. Vort sundhedssystem kigger på dem. Men det er helt sikkert, at vi ikke tager chancer. Måske er der nogle, der står over i denne ene kamp. Eller måske nogle, der ligefrem deler spilletid. Vi har brug for alle vore folk, og der er altså stadig fire kampe tilbage, siger Anders Jensen.