fredag den 27. maj 12.00 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  


Dette gule kort i sidste spillerundes hjemmekamp imod B 1909 kom til at koste for 'målmageren' Thomas Gormsen,
som må sidde over i udekampen i Tuse med karantæne

De blå tager på lørdagstur
til Tuse
PAS PÅ! : Tuse ligger godt nok helt i bunden. Men 4-4 mod rækkens
nummer tre BK Roskilde KFUM tyder på styrke

  

Lørdag 15.00, Tuse Hallen, Tuse Byvej 8, 4300 Holbæk
Fodbold danmarksserien, Tuse IF-Kolding Boldklub


Postnummeret er 4300 Holbæk, og det ikke at have sit eget postnummer indikerer, at her er man altså ude på landet. Tuse er en forstad til Holbæk (ca. 900 indbyggere), og klubben har faktisk en af Vestsjællands største idrætsforeninger med ialt omkring de 1600 medlemmer fordelt på fodbold, håndbold, tennis, badminton, gymnastik osv. Og selve fodboldafdelingen er også pænt stor. Der er tre seniorhold, et antal ungdomshold og oldboys hold. Alt i alt vel omkring 550 medlemmer. Respekt for det!
 
Og respekt for Tuse, som KB møder. Selv om holdet ligger til nedrykning, så giver man ikke op. 4-4 blev det til i holdets sidste kamp i Roskilde mod rækkens nummer tre. Den kamp så KB's cheftræner Torben Mølby, og han var passende imponeret.
 
- De var velspillende og burde have vundet. De var ikke så stærke på bolden som B 1909, men det er afgjort et mandskab, som vi skal have respekt for. Og som mod B 1909 gælder det for os ikke at lave dumme fejl bagtil. Defensiven skal være i orden, men vi skal orientere os mere offensivt end sidst, mener Torben Mølby.
 
Thomas Gormsen fik gult kort sidst og har karantæne. Og Kenneth Larsen er som skrevet før ude resten af foråret. Hvad gør træneren så?
 
- Vi smider Fiton helt op i front inde midtpå. Det kan han godt klare. Samtidig har jeg også Jonas Raunsbæk klar igen efter overstået karantæne. Så det ser faktisk fint ud. Og det ser ud til, at Sebastian Spornberger og Abud er ved at være klar til kamp igen. Det ville være dejligt at kunne bringe dem i spil til de sidste tre kampe, siger Torben Mølby.
 
Udover denne kamp mangler KB at møde Taastrup (hjemme), Greve (ude) samt Varde (hjemme).