fredag den 27. maj 11.00 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  


Christiansfeld er vant til at fighte sig til point især på sin hjemmebane 'Cuben'.
Lørdag kommer rækkens tophold Hedensted på besøg - og CIF har revanche til gode

CIF spiller tætte kampe. Kun dagens modstander har kunnet køre dem over
HEDENSTED : Hedensted slog Christiansfeld 5-1 i den første kamp og er
tophold i rækken

  

Lørdag 16.00, 'Cuben', Østprøven 1 Christiansfeld :
Fodbold jyllandsserien 2 herrer, Christiansfeld-Hedensted


Nicolai Guldhammers tropper havde en fin start på sæsonen med en sejr og to uafgjorte kampe. Men den 16. april tog holdet så til Hedensted, og her blev man kørt lidt over. 5-1 vandt Hedensted med. Allerede den gang mente træneren, at Hedensted var rækkens bedste hold, og her seks uger senere lader det til, at han får ret i den påstand. Hedensted har i hvert fald lagt sig i spidsen og har fire point ned til nummer to Spjald. Og hvad skal hans hold så gøre ved dem denne lørdag?
 
- Vi har fire kampe igen, og for at blive i rækken, skal vi nok regne med at vinde de tre af dem. Så det kan da godt være, at vi for alvor skal bruge vore kræfter på kampene mod Ikast, Hattting/Torsted og Horsens Freja. På den anden side så kan det jo være, at Hedensteds spillere også godt har opdaget, at der er Jelling-festival og hellere vil være med der. Man ved jo aldrig. Under alle omstændigheder bliver det en svær opgave, men vi mangler kun Mathias Jensen, der er skadet. Ellers er alle klar, siger Nicolai Guldhammer.
 
Ja, ingen tvivl om, at Hedensted er favoritter. Men man ved aldrig med Christiansfeld på egen bane. Det kan blive en pige.... eller en dreng. Og under alle omstændigheder bliver det sjovt og hyggeligt. Det er det altid i Christiansfeld. Hvor pølserne absolut har verdensklasse !!