lørdag den 28. maj 18.30 - tekst Ole Sørensen - arkivfotos Ole Sørensen (c)  


Fiton Durguti var igen en særdeles vigtig spiller for KB med to mål og to 'oplæg'

Fiton var dagens mand, da KB vandt i Tuse
FITON : To mål fra egne fødder og to assists til to mål yderligere.
Så kan man da næsten ikke forlange mere.. :-)

  

Fodbold danmarksserien herrer, Tuse IF-Kolding B 0-4 (0-3)

For præcist to måneder siden på datoen spillede KB senest 'til nul' da holdet vandt 2-0 hos FC Sydvest. Ni kampe skulle der gå, inden det igen lykkedes for 'de blå'.
 
- Vi holder dem nede på kun at være lejlighedsvist 'små-farlige' efter dødbolde - som de i øvrigt fik en farlig bunke af. Men hvor Christian Wogensen og Morten 'Grøffe' Nielsen ryddede pænt op i luftrummet. Vi holdt fuldkommen Tuse fra at spille sig til chancer, så vi kan vist roligt kalde os det bedste hold på banen i dag, sagde en yderst tilfreds KB-træner Torben Mølby.
 
Fire mål scorer KB nu heller ikke hver dag! Og så skal det jo i den grad også med, at holdet endda måtte stille både uden sine to normale førstevalg 'på toppen', den karantæneramte Thomas Gormsen og den skadede Kenneth Larsen.
 
- I stedet satte vi Fiton derop. Og det må vi jo sige, at han gjorde aldeles fremragende, sagde Mølby.
 
Det er svært at modsige om en angriber, som var med i alle fire KB-mål! Alexander Outzen gjorde forarbejdet til Fiton, som efter blot fem minutters spil gav KB en drømmestart med målet til 0-1. Ti minutter senere byttede de to spillere roller, da Fiton drev gæk med et par forsvarsspillere og sendte Alexander Outzen fri til scoring til 0-2. Og kort før pausefløjtet blev det 0-3, da hjemmeholdets målmand begik straffespark på en fremstormende Fiton. Og hvor Christian Wogensen sikkert omsatte straffesparket til pausestillingen 0-3.
 
Midt i anden halvleg faldt kampens flotteste mål, da et opspil fra Silas Hausmann og Jeppe Brædder endte hos Fiton Durguti, som yderst fikst scorede med hælen til slutresultatet 0-4.
 
- En sejr på 4-0 gav os både lidt luft på pointsiden - og nu pludseligt også igen en positiv målscore, som kan blive guld værd i den sidste ende, sagde en forståeligt tilfreds Torben Mølby.