lørdag den 28. maj 19.15 - tekst Ole Sørensen - arkivfotos Ole Sørensen (c)  


Christian Sixhøj scorede hér til slutresultatet 6-2 i klubbernes første kamp.
Men denne lørdag missede han kort før tid KIFs måske største chance for at få uafgjort i Vojens

De brændte chancers kamp
ÆV : Vojens kæmpede for sit 'serie ét-liv'. Og da KIF ikke kunne
score på sine chancer, så lever sønderjydernes håb stadig

  

Fodbold serie 1 herrer, Vojens BI-Kolding IF 2 1-0 (0-0)

KIF havde efter 8-1 sejren over Give i sidste spillerunde reelt reddet sig endnu en sæson i serie 1. Hér lovede KIF's ene træner Morten Hansen fairplay til holdene i farezonen af pulje 10. Derfor regnede de fleste nok på en KIF-sejr hos bundholdet Vojens i denne runde. men sådan kom det ikke til at gå.
 
- En kæmpe ros til Vojens, som tydeligt kæmpede med nerverne uden på tøjet. Men som virkeligt spillede en flot kamp og vandt. Vi spillede en okay første halvleg, hvor vi burde have ført. Anden halvleg blev noget tættere - og det lignede en spand kold vand i hovedet på os, da de scorede til 1-0 fem minutter efter pausen. Vi ville rigtigt gerne have hjulpet vores venner i KB i dag. Og vi skal jo 'bare' score på vores chancer - så var det aldrig nået så vidt.
 
KIF's anden træner, Sune Futtrup havde god grund til at ærgre sig. Hans bageste kæde spillede faktisk en rigtig god fodboldkamp. Me så er der jo det dér med at score på sine chancer.

Dem var der, hele og halve ifølge Futtrup rigtigt mange af. Den største i første halvleg, da Jacob Fogh var alene med målmand Jacob Thomsen, uden at kunne score. Og den absolut allerstørste i anden halvleg, da Jonas Rohde fem minutter før tid brændte et straffespark - og hvor Christian Sixhøj brændte den endnu større chance, som opstod på returbolden foran et 'frit' mål.
 
- Vi kan stadig komme i klemme. Men så skal vi godt nok være uheldige, hvor nærmest alle resultater skal gå imod os i de sidste tre spillerunder, hvor holdene under os møder hinanden indbyrdes, sagde Futtrup.