mandag den 30. maj 10.30 - tekst Michael Juncher - fotos / arkivfoto Ole Sørensen (c)  


Michael 'Jønne' Jørgensen (i midten) bragte KSC på sejrskurs i 4. runde med sit mål til 1-0 imod Munkevænget IF.
Tirsdag aften venter en modstander af en helt anden kaliber...

Kolding SC tager den korteste vej til Europa
SMUTVEJ : Den korteste vej for et serie 5 hold til at spille europæisk fodbold
er at vinde pokalturneringen

  

Tirsdag 19.00, Harte Stadion ('White Harte Lane')
Fodbold pokalturneringen 5. runde, Kolding SC (serie 5)-Egen (serie 1)


Kolding SC spillede i serie 1 så sent som efteråret 2015. Efterfølgende var klubben ved at brække midt over. Men gode folk og først og fremmest gode klubfolk var med til at sørge for, at der stadig skal spilles fodbold i Kolding SC. Nedrykning til serie 2 var ikke ikke særligt tiltalende for en masse spillere, som valgte at søge andre steder hen. Men i stedet for at lukke og slukke valgte man i Kolding SC at fortsætte fodboldlivet og starte forfra i serie 5.
 
Her er man nu i gang med at rejse klubben igen, og foreløbig er det blevet til lutter sejre. Også i pokalen går det godt. Her har holdet vundet fire kampe på stribe. Tirsdag aften gælder det så et af topholdene i serie 1 Egen.
 
- Hvis vi skal ud at spille europæisk, skal vi vinde pokalturneringen. Og så skal vi også slå Egen, siger Thomas "Strit" Mørch Binger. "Strit" ved selvfølgelig godt, at Egen er tophold i serie 1 og lige nu er godt kørende. KB blev slået 6-0, mens Bredballe fik klø med 5-0. Så Kolding SC er i den grad underdogs her. Egen er kæmpe favoritter. Et fint udgangspunkt for KSC, der trods alt har mange spillere med stor erfaring. Søren Michl, Søren Husted, Alex Andersen, Rune Clausen, Michael Jønne Jørgensen, Allan Thim, Strit selv, Mikkel Bramming. Og andre.
 
Men kom nu ud og kig, I fodboldelskere. Det er altid hyggeligt på " White Harte Lane". ´
 


Helt så røgfyldt, som da Vejle Boldklub slog KSC ud af landspokalen i august 2014 bliver
det næppe. Men 'White Harte Lane' er alligevel et besøg værd tirsdag aften