søndag den 29. maj 21.00 - tekst Michael Juncher - fotos fra KoldingQ web / sportK arkiv (c)  


Nye og gamle navne i KoldingQ
FORANDRINGER : Cheftræner Lene Terps stop i KoldingQ er
samtidig signalet til forandringer

  

Fra den 1. juli at regne sker der nogle væsentlige forandringer i KoldingQ. Det kan man læse på klubbens hjemmeside.
 
Her står blandt andre ting, at den nye cheftræner for 3F Ligaholdet bliver Daniel Kunz Theeman. Han har i to år dels været chef for udviklingsholdet i kvindeserie vest , og i det sidste halve år været tilknyttet trænerstaben omkring 3F Liga-holdet. Og så vender Jesper Bisgaard tilbage til KoldingQ efter to års fravær, hvor han har arbejdet som U 14 talenttræner i DBU-regi. Jesper Bisgaard skal være cheftræner for U 18 DM piger (U 17 pige DM glider væk og erstattes med U 18 pige DM). Han tager Kian Simon Røn med sig som assistenttræner. Røn har i denne sæson været cheftræner for Horsens U 17 piger. Kresten Ipsen bliver en del af U 18 trænerteamet og bliver hovedansvarlig for morgentræningen. Jesper Bisgaard glæder sig til at komme tilbage til KoldingQ efter to spændende år hos DBU.

- Nu skal jeg til at bruge min tid på træningsbanen igen, og det glæder jeg mig til. Jeg har selvfølgelig fulgt med i, hvad der er sket i KoldingQ, og som jeg ser det, er der en stor talentmasse. Der skal skrues lidt på nogle parametre, og vi skal have endnu mere styr på arbejdet med ungdomsspillerne. Selvfølgelig skal vi vinde en masse kampe, men først og fremmest drejer det sig om udvikling. Det er der, vi skal fokusere allermest. Og vi skal have sparret omkring U 16, U 15 og U 14 spillerne. Det hele skal hænge sammen, og det kan det kun gøre, hvis vi udnytter hinandens ressourser, siger Jesper Bisgaard, hvis kontrakt foreløbig løber til og med december 2018.
 
Søren Peter Hansen, der lige nu er cheftræner for U 17 pige DM, kan ikke af arbejds- og familiemæssige årsager leve op til de krav, der stilles til det at være cheftræner for et U 18 pige DM hold. Han er dog ikke tabt for klubben, idet han skal være en del af trænerteamet omkring U 16 pigerne.
 
SportK.net vil senere præsentere læserne for den nye 3F Ligatræner Daniel Kunz Theeman. Men først skal dette hold og Lene Terp få lov til at køre sæsonen til ende og forhåbentligt hente bronzemedaljer hjem for andet år i streg.