tirsdag den 31. maj 22.30 - tekst Michael Juncher - fotos Ole Sørensen (c)  


Michael 'Jønne' Jørgensen var igen målscorer, da KSC 'sagde farvel til Europa' i denne omgang

Hvad kunne det ikke blive til, Kolding SC, hvis I trænede?
POKALDRAMA : Der var det hele. Et straffespark, nogle gule kort og et rødt.
Samt glimtvis udmærket fodboldspil.

  

Fodbold pokalturneringen 5. runde, Kolding SC (s.5)-Egen (s.1) 1-2 (0-0)

Europa er ikke længere i Kolding SC's tanker. Egen, tophold i serie 1, slog dem ud af pokalen med en kneben 2-1 sejr. Og set over alle 97 minutter (der var lidt drama til sidst), så var den sejr vel ikke ufortjent. Egen spillede, som man kender dem. Kombinerende, en masse småbold, gode dybdeløb og optimistisk og målsøgende fodbold i det hele taget. Men hjemmeholdet var faktisk ualmindeligt godt med i kampen. Og når man lige tænker på, at holdet slet ikke træner, så melder der sig unægtelig den tanke, at hvad kunne det dog ikke blive til, hvis man gjorde det.
 
Egen var klart mest på bolden. Det er der ikke noget nyt i, for det plejer holdet at være. Men Kolding SC stod rigtigt flot på banen og alle leverede en fin fight. Og i mange glimt så man også holdets store potentiale rent boldmæssigt. Man havde mange gode og lynhurtige omstillinger, og rent faktisk havde Kolding SC flere åbne chancer end Egen. Så med lidt held og lidt mere koldblodighed kunne Kolding SC som godt have vundet den kamp.
 
Afslutningerne er dog set bedre. Her var Egens spillere skarpere. Men inde i Kolding SC's mål stod Jesper Clemmensen, og han var klart en af sit holds bedste på dagen. Især lyste han op med nogle fremragende benparader og i det hele taget masser af sikre indgreb. Man skulle helt hen til kampens 84. minut, før der blev scoret. Egen ramte stolpen og riposten blev sendt i kassen til 1-0. I i øvrigt lugtede dette mål slemt af offside. Tre minutter senere slog Egen til igen på et straffespark, og så var det kun kosmetik, at Michael "Jønne" Jørgensen kunne score trøstmålet til 2-1.
 
Til allersidst var der drama i luften, hvor kampens dommer lavede nogle kortkunstner og delte nogle gule kort ud. Samt et rødt, som tilfaldt Alex Andersen. Alt i alt faldt der fire (eller var det fem) gule kort samt et rødt. Og herregud. Dette var en pokalkamp!
 
Jesper Clemmensen i målet, Alex Andersen i bag, Mikkel Balling... han var blandt banens bedste... store stærke Michael Olsen helt i front var med til at præge kampen sammen med Martin Eriksen og Michael "Jønne" Jørgensen. Muligvis stillede Egen ikke med stærkeste mandskab, men det gjorde KSC sådan set heller ikke. Hverken Søren Husted, Søren Michl eller Rune Clausen var med. Alle tre med erfaring fra jylandsserien og serie 1.
 
Og så igen...: "Hvad kunne det ikke blive til, Kolding SC, hvis I trænede"! ! !