lørdag den 8. oktober 19.00 - tekst Ole Sørensen - arkivfotos Ole Sørensen (c)  


Anne Fuglsang (til højre) 'leverede igen varen' og er fortsat også efter tredje spillerunde ubesejret i 2. division

KBK var overmatchet i Lillerød
NEDRYKKER IMOD OPRYKKER : Lillerød var skarpere på dagen end KBK.
Træner Steen Thomsen ærgrede sig over det klare resultat

  

Badminton, 2. division, Lillerød-Kolding BK 10-3

Stærke Lillerød måtte sidste sæson lidt overraskende se sig selv som nedrykker fra 1. division. Men formåede alligevel i grove træk at bevare sit mandskab i håb om en hurtig tilbagevending. Den modsatte vej kom KBK, som efter en andenplads i både 3. division og oprykningsspillet for første gang var klar til en sæson i den tredjebedste danske badmintonrække.
 
Derfor var del vel ikke hverken den store ulykke eller overraskelse, at KBK lørdag måtte tage retur fra divisionens ambitiøse tophold med et nederlag i sportstaskerne. Alligevel ærgrede træner Steen Thomsen sig over resultatet.
 
- For jeg synes, at vi taber for stort herovre. Vi spiller jo en ganske godt match - og både anden herresingle Rasmus Præst og tredje herredouble med Nicklas Scott Larsen og Rasmus Præst havde fortjent bedre end at tabe knebent i tre sæt. Også selvom to sejre mere heller ikke havde rakt til point - men resultatet havde set pænere og mere retvisende ud..
 
Dagens vindere for KBK var Anne Fuglsang i anden damesingle (som dermed vandt sin tredje damesingle i træk i turneringen), første mixdouble med Claus Vagner Pedersen og Mette Albæk Kristensen. Samt også en klar tosæts-sejr til debuttanten Anders Junker, som er kommet til klubben fra Grindsted.
 
Nu venter tre hjemmekampe i træk. Den første af slagsen om tre uger, hvor modstanderen er Viby J.