fredag den 2. december 20.00 - tekst Michael Juncher- foto lånt fra KoldingQ web   

KoldingQ's 3F Ligahold får markant tilgang
LANDSHOLDSKEEPER : Stina Lykke Petersen er pt. Danmarks bedste keeper. Fremover spiller hun for KoldingQ
  

KoldingQ får i hvert fald ingen keeperproblemer fremover. Nu står det nemlig klart, at Stina Lykke Petersen spiller for klubben fremover. Og hun er ikke en fru hvemsomhelst. Hun er pt. den bedste keeper herhjemme, så man kan sige, at Daniel Theemann er godt dækket ind på denne vigtige post. Vibeke Jensen og Sarah Jacobsen har været hans faste keepere hidtil, og de bliver begge i klubben og tager kampen op.
 
- Stina henvendte sig selv til os. Hun startede efteråret med at stå for OdenseQ, som også er i 3F Ligaen, men hun blev hentet til svenske Kristianstads DDF. Og nu går turen altså til Kolding. Vi havde først en god snak med hende og senere et rigtig godt møde, hvor vi indgik en aftale. Stina er en klassekeeper, der er meget dygtig teknisk, hun er en naturlig leder på banen og har en god udstråling. Så vi glæder os i KoldingQ, sagde cheftræneren, da sportK.net fangede ham for en kommentar.
 
Stina Lykke Petersen, 30 år, har spillet 59 A-landskampe for Danmark og læser til fysioterapeut
 
Desværre er det gået den modsatte vej for Pernille Uldall Gohr, som her i foråret pådrog sig en alvorlig knæskade. Hun skal opereres inden for de næste dage, og der venter hende sandsynligvis en pause på et år.
 
- Det er synd for Pernille, som ellers var kommet rigtig godt i gang her. Hun har nu valgt at vende hjem til Greve, hvor hun kommer fra. Vi håber det bedste for hende, og mon ikke at hun igen får gang i karrieren for Greve, der har et hold i 1. division. Og jeg har sagt til hende, at når hun en gang er kommet godt i gang igen, vil hun altid være velkommen tilbage i KoldingQ, lød de trøstende og også rosende ord fra cheftræner Daniel Theemann.
 
Han og klubben har i øvrigt fået tilknyttet en person, der ved alt om, hvordan man laver individuelle fysiske træningsprogrammer. Så hvis nogen går og tror, at hans spillere går og danderer den, så kan de godt tro om igen.
 
- Jeg kan godt sige dig, at vi kommer stærkere fysisk ud til den første turneringskamp i marts næste år. Spillerne træner benhårdt, var Daniels Theemanns besked.