mandag den 3. april 18.15 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  

Daniel Theemann bliver fuldtidstræner i KoldingQ
DRØM : Det er en drøm, der går i opfyldelse
  

- Det har altid været et mål for mig at blive fuldtidstræner. Nu er det lykkedes. Og jeg glæder mig, lyder det fra en glad og stolt Daniel Theemann, der fra 1. maj skifter sit normale job ud med at være på fuld tid som træner for KoldingQ's 3F Ligahold.
 
Det er jo ikke noget en klub gør fra dag til dag. At ansætte en træner på fuld tid.
 
- Der har været en løbende dialog, og jeg vil fremhæve det kæmpearbejde, der er lagt for dagen af den nye bestyrelse for at få dette her til at gå op i en højere enhed, roser træneren.
 
Han ser frem til at gå endnu mere i dybden med sit trænerarbejde. Det er klart, at er man træner på højeste niveau - og KoldingQ 3F Liga er højeste niveau - så kræver det sin mand eller kvinde. Og når der er et civilt job ved siden af plus en familie med børn at tage vare på også, så kan det blive noget presset det hele.
 
- Nu får jeg mere tid til det hele. Nu kan jeg gå i dybden med f.eks videoanalyser af vore kampe, jeg får mere tid til spillerne, og jeg får tid nu til at give bedre feedback. Jeg er ansat til at holde 100 % fokus på 3F Ligaholdet, og det ser jeg meget frem til, siger Daniel Theemann.
 
Han ser frem til at udvikle klubben og holdet sportsligt sammen med den nye sportschef
J.P. Nielsen, som selv har prøvet det meste på egen krop. Ham kan du, kære læser, læse mere om i artiklen med bestyrelsesformanden Niels Sterndorff. Foreløbig er der lavet en aftale parterne imellem til og med sommeren 2018.
 
3F Ligaholdet holder en velfortjent friweekend, og ellers trænes der videre på fuld knald op til sæsonstarten fredag den 14. april hjemme mod Vejle.