lørdag den 30. september 18.45 - tekst Michael Juncher - fotos MED TAK lånt fra KoldingQ facebook  


Mathilde Kruse Madsen var dobbelt målscorer i Brøndby

KoldingQ fik 2-2 i Brøndby
TÆT PÅ : Brøndby fik først udlignet sidst i kampen. Flot, KoldingQ
  

Fodbold 3F Ligaen, Brøndby-KoldingQ 2-2 (1-1)

Denne skribent var lidt hård mod KoldingQ efter den forrige kamp i Vejle, hvor KoldingQ burde have lukket og slukket kampen og sikret sig en sejr og tre point. Denne gang kipper vi med det store flag. 2-2 i Brøndby er immervæk en flot, flot præstation. Det sker ikke hver spilledag, at hold tager point med hjem derfra. Vi bøjer os i støvet!
 
Og så hold lige øje med dette navn. Mathilde Kruse Madsen. Hun kom til KoldingQ fra Stensballe i sommerpausen. Og hun ligner da et hit. Det var nemlig hende, der scorede begge mål!
 
Cheftræner Peter Pedersen var i højt humør, da vi snakkede med ham angående foromtalen til kampen i Brøndby.
 
- Jeg har aldrig tabt derovre med nogle af de hold, jeg har trænet, sagde han torsdag aften. Og det har han stadig ikke. Han lød nu også svært tilfreds, da vi fangede ham efter kampen.
 
- Stort cadeau til holdet. Dette var en helt åben kamp, hvor Brøndby måske nok var lidt mere på bolden end os i første halvleg. Brøndby havde en del speed i benene, men det fik vi lukket af for efter pausen. De havde nogle chancer, hvor Stina Lykke stod inde i målet og fik afværget. Men det havde vi så også. Såvel Lotte Troelsgaard som Signe Boysen havde muligheder. Så alt i alt var 2-2 okay, selv om vi selvfølgelig gerne ville have vundet, lød det fra cheftræneren.
 
Han havde, som skrevet, mange, mange roser til holdet. Men der var lige et par stykker, som fik lidt mere end det.
 
- Stina Lykke er stærk i målet, og så også meget ros til Mathilde Madsen og Signe Baatrup. Det er to helt unge spillere, som mere og mere profiterer af den hårde træning, de går igennem, sagde han.
 
Vi glæder os allerede til lørdag, hvor KoldingQ tager imod Varde på Mosevej.