lørdag den 7. oktober 20.15 - tekst Michael Juncher - fotos Ole Sørensen (c)  


Der var lige dele lettelse og frigivelse af en masse frustrationer, da Lotte Troelsgaard ved sit første mål endelig
igen beviste at hun er bedre, end hun har vist i efteråret. Signe Baatrup 'tog imod'

KoldingQ storsejrede og havde Lotte Troelsgaard i hopla
FEM : Lotte Troelsgaard slog til og scorede fem gange. I øvrigt var hun på bænken fra start
  

Fodbold 3F Ligaen, KoldingQ-Varde, Mosevej Kunstgræs 7-0 (0-0)

Lotte Troelsgaard har været inde i en down-periode rent spillemæssigt. Men mon ikke den er ovre nu? I hvert fald var hun meget fremtrædende i KoldingQ's 7-0 sejr over Varde. Hun scorede til 1-0, og da hun nu var i gang, så lavede hun holdets sidste fire mål! Og det skal da også lige med, at hun startede på bænken og først blev sat ind nogle minutter inde i anden halvleg. Sådan Lotte Troelsgaard. Velkommen tilbage på toppen.
 
sportK.net er sådan set ikke i tvivl om, at Varde har et ungt og talentfuldt hold, som er på vej. Men de er altså kun på vej. Første halvleg forsvarede Varde sig godt og heldigt, og selv om kampen blev spillet næsten udelukkende på deres banehalvdel, lykkedes det ikke KoldingQ at udnytte det voldsomme overtag. Der var såmænd chancer og muligheder nok. Men Vardes keeper Mathilde Burgaard var stærk og sikker i sine indgreb.
Så det blev ved 0-0 ved pausen.
 
Det er ganske svært at åbne et hold, der spiller så defensivt som Varde. Måden at gøre det på, er vel bare at blive ved med at trykke på. Samt løbe mere for boldholderen. Det glemte KoldingQ lidt i perioder. Men KoldingQ trykkede på, og det var tydeligt, at Varde fik en gevaldig mavepuster, da først KoldingQ fik hul på bylden. Det var netop indskiftede Lotte Troelsgaard, der satte festen i gang med målet til 1-0, og Mathilde Madsen lavede målet til 2-0. Kampen ud var sådan set bare et spørgsmål om, hvor stor sejren skulle være. Signe Baatrup gjorde det til 3-0, og så var det, at Lotte Troelsgaard for alvor stemplede ind med de sidste fire mål. Mange af de syv mål blev i øvrigt scoret efter flot opspil. Helt efter bogen.
 
7-0. En stor sejr. Men ikke for stor. Og som KoldingQ spillede på denne sure regnvåde efterårsdag, kan man kun glæde sig til næste kamp. Holdet er ganske enkelt godt besat på alle pladser. Benedicte Schrøder og Caroline Arendtsen Jensen kom ind og deltog fint i festen, og når man kan sende en spiller på banen, Lotte Troelsgaard, i anden halvleg, og denne spiller så laver fem kasser, fortæller det altså noget om dette holds potentiale. Det kan blive rigtigt stort. Tilmed er det et meget ungt hold. Der er fremtid og potentiale i spandevis. Mod Varde så man fint opspil, hvor der blev taget mange rigtige beslutninger, og hvor angrebene førte til muligheder. Man så igen en Signe Baatrup vise sig frem. Man så en Ester Willems arbejde og fighte som en rasende. Man så Mathilde Madsen igen fra en god side. Fin kamp også af hende. Man så banens klogeste spiller Louise Eriksen folde sig ud. Man så..... ja, man kunne blive ved. Kort sagt er der tale om et hold med uendelig mange muligheder. Det bliver spændende at følge.
 
Cheftræner Peder Petersen var ikke just utilfreds.
 
- Jeg har ikke rigtig noget at være utilfreds med i dag, kom det med et stort smil fra ham. Ikke uventet.. !
 
Næste kamp er næste lørdag i Odense mod OdenseQ.