lørdag den 14. oktober 17.00 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  


OdenseQ er et hold, som KoldingQ har et rigtigt nært kendskab til. I dag var tredje gang holdene mødtes i efteråret -
første gang var i træningskampen (0-1) på 'bane 2', hvor fotoet stammer fra. Fire uger senere vandt KoldingQ 3-2 i ligaen

KoldingQ er ikke til at stoppe.. !
GOD MORAL : KoldingQ kom bagud efter 12 sekunder. Men det kunne
ikke ryste dem

  

Fodbold 3F Ligaen, OdenseQ-KoldingQ 1-3 (1-2)

Sådan KoldingQ ! Det er fin moral at styre en kamp fuldstændigt, selv om man må konstatere efter blot 12 sekunder, at modstanderne har scoret til 1-0.
 
- Vi havde lagt en plan for denne kamp, og den blev der ikke ændret på overhovedet, selv om OdenseQ scorede så hurtigt, lød det fra cheftræner Peder Petersen. Det var i øvrigt en meget glad og tilfreds cheftræner, sportK.net fangede efter kampen.
 
- Jeg mener, det er den bedste kamp vi har spillet i min tid som cheftræner, sagde han.
 
KoldingQ kom da også hurtigt tilbage efter chockstarten. Emma Greig stak en god bold frem, Lotte Troelsgaard løb i dybden og trak en forsvarsspiller med sig. Det gav plads til Mathilde Madsen, der øjnede muligheden. Og hun scorede igen, igen. Hun er sørme en gevinst for holdet. Og inden pausen blev det 2-1. Det var Louise Eriksen, der som sædvanlig var sikker fra pletten. Efter pausen var der ikke lavet noget om.
 
- Vi kørte løs og styrede kampen. Der var nogle små muligheder og andre ting, men det var kun Signe Baatrup, der kunne score. Hun var blevet sendt ud på venstrekanten, hvor hun fik en bold, trak ind i banen, og sendte bolden ind til 3-1. Hun bliver altså bedre og bedre, roste Peder Petersen, der roste sit hold i høje toner.
 
Han brugte samtlige 14 spillere i kampen. Og nu er der godt og vel fjorten dages pause, inden der er mestermøde i Kolding. Fredag den 28. oktober. Her kommer Fortuna Hjørring på besøg.