lørdag den 11. november 16.45 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  


KoldingQ og træner Peter Pedersen må tilbage på træningsbanen og finde lidt selvtillid.
Alt for mange kampe er tabt med et enkelt mål i slutminutterne

KoldingQ tabte igen på et mål i de døende minutter
TRAUME : Det er næsten ved at blive til et traume for KoldingQ.,
der mangler at gøre tingene færdige

  

Fodbold 3F Ligaen, VSK Aarhus-KoldingQ 2-1 ( 1-0)

Sidst ude mod BSF var cheftræner Peter Pedersen utilfreds. For hans spillere var, som han sagde, ikke klar til kampen. Og så skete der det, at KoldingQ tabte på et mål i overtiden. Det er også sket nu to gange mod Fortuna Hjørring, Det er sket mod Brøndby, hvor man mistede en sejr på den konto. Og så nu mod VSK Aarhus. Sådan noget koster på pointtabellen. Men Peter Pedersen var ellers ikke utilfreds som sådan, for han havde set sit hold spille godt. Ganske specielt før pausen.
 
- Vi spiller en flot første halvleg. Men vi får ikke afsluttet, når vi har muligheden. Vi formår ikke lige og her af afslutte tingene ordentligt. Vi får ikke gjort tingene færdige, konkluderede han.
 
Efter pausen aftale man at spille mere direkte. Det resulterede i et straffespark, som tilbagevendte Louise Eriksen scorede på. Men 1-1 holdt ikke.
 
- Vi pressede på her. Og vi havde chancer. For eksempel havde Mille Gejl en friløber her. Men vi får ikke gjort det færdigt. Og så vandt VSK på en lang bold frem, som de scorede på til slutfacit 2-1. Det var lige før dommeren fløjtede kampen af, sukkede han.
 
- Vi hænger med mulen nu. Spillemæssigt var vi bedre i dag end sidst, men vi mangler altså lige de der sidste vel 10 %, vurderede han.

Der var mange roser til holdet og specielt til canadiske Emma Greig, der har været rigtig, rigtig god for holdet i den tid, hun har været i klubben. Mon ikke man arbejder på at finde en løsning, så hun kan blive? Som Peter Pedersen også sagde, så er der en ny kamp om en uge. Så man ser fremad. Og det er til Vejle B., som besøger Mosevej på lørdag.