lørdag den 18. november 18.00 - tekst Michael Juncher - fotos Ole Sørensen (c)  

KoldingQ vandt endelig igen
MILLE : Mille Gejl var kampens store spiller. Hun var også matchvinder
  

Fodbold 3F Ligaen, KoldingQ-Vejle B 2-0 (0-0)

Hjemmeholdet havde ikke vundet i tre kampe i træk. Nu var det tid til at vinde igen. Det gik ud over Vejle, der afgjort var et sympatisk og fint bekendtskab. Men de rødblusede kom aldrig nogensinde ind i den kamp, der stort set over alle 90 minutter blev domineret af KoldingQ. Men ros herfra til Vejle, der i øjeblikket er ved at spille et delvist nyt hold ind. Et ungt hold. Nogle af spillerne er som blot 16 år.
 
True KoldingQ kunne Vejle nu ikke. Straks fra første fløjt var det hjemmeholdet, der bestemte næsten alt på banen. Og hvis koldblodigheden og kynismen havde været til stede, så havde KoldingQ også ført ved pausen med et par mål eller tre. Der er noteret adskillige gode forsøg, og der er også noteret en stærk højre side, hvor Signe Baatrup var udfordrende. I øvrigt godt støttet af Emma Greig og Mathilde Madsen. Men slutproduktet manglede. Der var også gode takter på venstrekanten. Specielt ved Signe Boysen og Mathilde Madsen.
Men det blev ved 0-0 ved pausen.


Mille Gejl (arkivfoto)

 
På midtbanen havde Mille Gejl vist gode takter i første halvleg. Og det fortsatte hun med i anden. Og nu lagde hun også lidt ekstra på sit repertoire. Hun scorede med hovedet efter 58 minutter til 1-0, og efter 85 minutter var det så den ene fod, der talte. Og så stod det 2-0. Benedicte Moss Rasmussen, Lykke Schou Andersen og Sofie Riis kom i anden halvleg ind for Lotte Troelsgaard, Mathilde Madsen og Signe Baatrup. Og så måtte Louise Eriksen indkassere et gult kort.
 
Alt i alt en god og velspillet fodboldkamp, og mon ikke at DBU-talenttræner Lene Terp også har fået noteret noget på sin blok? Her var masser af talent. Også hos Vejle. Stærkest i billedet stod dog hjemmeholdets Mille Gejl Hun er næsten lige kommet tilbage fra en skade, men hun så ud til at være helt klar. Gode boldmæssige indslag garneret med godt blik for spillet, gode pasninger og så hendes berømte vendinger med bolden, som ikke ses meget bedre. Det var en fornøjelse at se på.
 
Cheftræner Peter Pedersen strålede også.
 
- Jeg er især tilfreds med, at vi har god fart i bolden og i øvrigt også godt styr på den. Vejle fik ikke lov til ret meget, og de havde vel kun det ene forsøg lige efter pausen, som ramte overkanten af overliggeren. Ellers fik de ikke lov til noget. Så jeg er godt tilfreds. Også med Mille Gejl, som var rigtig god i dag. I øvrigt også ros til Mathilde Madsen, som er med til at sætte tempo, lød det fra cheftræneren.
 
Næste kamp er den 2. december hjemme mod Brøndby. Altså om 14 dage. Forude venter en uges kamppause på grund af diverse landsholdssamlinger. Her har KoldingQ Mathilde Madsen og Christina Beck med omkring U23 landsholdet, mens Mille Gejl og Ester Willems er med på U19 landsholdet. Og nu ser vi frem til kampen mod Brøndby om 14 dage.