fredag den 1. december 16.30 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  


Jalal Nabolsi blev topscorer, da KIF vandt sin anden kamp i årets Futsal Liga Vest

Kolding Futsal satte tingene
på plads i Bov
SLUTFASE : Kampen blev afgjort i slutfasen, da Kolding Futsal tog afstand
  

Futsal lige vest, Bov-Kolding Futsal 7-11 (3-3)

Kampen i Bov var vigtig for Kolding Futsal, der skulle vinde for at hænge på i toppen. Og så vandt holdet. Stærkt. Men 11-7 lyder mere sikkert, end det sådan set var. For Bov hængte godt på, og sønderjyderne blev også støttet af vel omkring 100 tilskuere. Men kampen blev afgjort ved stillingen 6-6, hvor Kolding Futsal tog den afgørende afstand med fire mål på stribe.
 
Jacob Andersen var godt tilfreds med både spillet og indsatsen.
 
- Vi var afsted med i alt 10 spillere, og det er måske lige lovligt mange. Men det gik nu fint alligevel. Kampen var lige længe, men vi slog til på det rigtige tidspunkt. Vi havde en ny mand med i dag. Det var Ergjan "Addi" Toplica. Han har spillet for Den Bosniske, og han gjorde det rigtig fint. Også Abud var på toppen. Så nu er vi med igen, sagde Jacob Andersen.
 
Målscorere var Jalal Nabolsi 3, Abud 2, Addi 2, Robin Kragelund 2, Oliver Vangkilde Hansen og Søren Møller Jensen. Næste kamp er lørdag den 16. december hjemme mod Søhus Stige.
 
Hjørring og Sønderborg Inter har begge ni point for tre kampe og topper rækken. Kolding Futsal har seks point for fire kampe.