lørdag den 2. december 22.30 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  


Emma Hoppe scorede igen. Men efter sin scoring lade sig skifte ud med mistanke om en ny knæskade

Sejr i topopgøret. Men malurt
i bægeret
HOPPE : Emma Hoppe blev skadet. Og hun er næsten lige kommet
tilbage fra en korsbåndsskade

  

Fodbold U18 pige DM, KoldingQ-Team OdenseQ 4-0 (3-0)

4-0 blev det i opgøret mellem rækkens to bedste hold. Og med sejren kan KoldingQ gå på juleferie på rækkens førsteplads. To point foran OdenseQ.
 
Odenseanerne blev ramt af en tornado. Efter to minutter bragte Sofie Hornemann sit hold på 1-0. Minuttet efter blev det 2-0 på et selvmål fra OdenseQ, og efter 12 minutter bragede Emma Hoppe bolden utageligt ind med et spark fra 17-18 meter. Og for lige at gøre arbejdet helt færdigt, så scorede Sofie Hornemann sit andet og KoldingQ's fjerde mål med få minutter igen.
 
Stor jubel. Selvfølgelig. Men der er altså et kæmpe stykke malurt i bægeret. For umiddelbart efter at have scoret til 3-0 måtte Emma Hoppe lade sig skifte ud. Hun er kommet igen efter en korsbåndsskade og var godt på vej til at være den store spiller, hun var før. Og så dette.
 
- Nu skal vi ikke tro det værste. Men tvivlen gnaver. Skaden hun fik var i det andet knæ, og jeg, spillerne og alle omkring holdet kan kun håbe det bedste for Emma. Vi krydset finge for hende. Ja, vi skal krydse al det, som krydses kan, sagde en både stolt og glad men også trist cheftræner Jesper Bisgaard.
 
Han var ellers fuld af lovord om sine spillere.
 
- Det er jo ligemeget, hvad jeg beder dem om at gøre. De gør det bare. I dag var vi 100 % klar allesammen, og havde jeg haft en hat på, så havde jeg taget den af for dem. Der er så meget vilje og dygtighed i truppen. Og så har vi altså et jernstærkt forsvar. Vi "smadrede" jo OdenseQ totalt i dag, jublede han.
 
Så KoldingQ er nummer et, når foråret startes op igen. For dette var efterårets sidste kamp. SportK.net ønsker alle i truppen glædelig jul og godt nytår. Og vi sender også en speciel hilsen til Emma Hoppe. Du fortjener ikke et nyt skadesforløb. Vi ønsker alt godt for dig. Og krydser fingre for, at du er med, når foråret går i gang.