søndag den 3. december 16.00 - tekst Ole Sørensen - arkivfotos Ole Sørensen (c)  

V
LOKALRIVALER : Skjold blev 'den lille' i lokalopgøret. Særlig én kamp
stod på vippen - og den kamp havde en særlig historie...

  

Kegler 1. division, Skjold-Madsby 2-8

Når Skjold møder fredericianske Madsby er der naturligvis først og fremmest tale om et lokalopgør. Men som oftest også et møde eller to mellem gamle klubkammerater. Og sådan var det da også, da Skjold lørdag tabte 8-2 til topholdet Madsby.
 
Men det var tæt! Til slut var det faktisk kun 'sølle' tolv kegler, som skilte de to mandskaber som sluttede med et samlet keglefald på 3538-3550. Det indikerer tætte kampe - og det holdt stik !
 
Tættest var mødet mellem to gamle klubkammerater, Carsten Ansager imod Tonny Jensen, som jo for år tilbage spillede i den gule Skjold-trøje. Det opgør vandt Tonny med 'en enkelt pind', 903-902 i dagens mest scorende opgør. Helt tæt var også opgøret mellem Henning Vang Nielsen og Fredericias Ole Ladegaard Andersen, som med tre kegler faldt ud til Skjolds fordel med cifrene 873-870. Derudover tabte Thomas Bang Thomsen 875-880, mens Carsten R. Nielsen løb ind i dagens største nederlag.. på 'sølle' ni kegler, 888-897.
 
Med nederlaget røg Skjold lige akkurat igen udenfor medaljepladserne. Og må vente indtil januar for at forbedre den plads. Næste opgave for holdet venter den 6. januar i Nyborg.
 


stilling lånt fra kegleportalen.dk