fredag den 8. december 10.00 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  


Emma Greig optræder sidste gang for KoldingQ, når årets sidste kamp spilles i Varde lørdag

Skal KoldingQ have to eller endnu bedre fire point med over i slutspillet? Sidste kamp for Emma Greig
NY SKADE : Først var det Emma Hoppe fra U 18. Nu er Christina Beck skadet
og væk et halvt år

  

Lørdag 13.00, Sydbank Stadion, kunstgræs. Lerpøtvej 55, 6800 Varde :
Fodbold 3F Ligaen, Varde-KoldingQ


Lad os tage skaden først. Christina Beck, som har været ualmindelig stærk og solid i den bageste kæde hele efteråret og også spillet sig på U 23 landsholdet, er sandsynligvis væk det næste halve år.
 
- Hun har ødelagt brusken i knæet. Og så vidt jeg er orienteret, er behandlingen ro. Så vi frygter, at Christina er ude hele foråret, lyder det trist fra cheftræner Peder Petersen. Kampen i Varde er også afskedskamp for Emma Greig. Hun rejser hjem til Canada. - Emma har været en meget værdifuld spiller for os, så det er meget ærgerligt. Men det er forståeligt, at hjemlandet trækker, siger Peder Petersen.
 
Ja, Emma Greig har virkelig været god for KoldingQ, og nu skal cheftræneren erstatte to kanter i hver sin side. Foreløbig har han 15 spillere med til Varde, og bortset fra Christina Beck, er alle klar og parat efter en god træning torsdag aften.
 
Tilbage til lørdagens kampe. Det er sidste runde i efteråret. Grundspillet er færdigspillet lørdag kl. cirka 14.55. Og selv om der ikke er spænding i toppen, hvor Fortuna Hjørring vinder og tager 10 point med i slutspil,mens Brøndby bliver nummer to og tager otte point med,er der stadig spænding om pladserne fra 3 til 6. BSF er treer lige nu med 24 point, mens VSK Aarhus er nummer fire med 22. Netop disse to klubber mødes i Aarhus. Og her håber KoldingQ og Peder Petersen på københavnerne.
 
- Det er nok første og sidste gang, jeg holder med BSF. Men vinder de, og vi gør det samme, så bliver vi nummer fire og kan tage fire point med i slutspil. I stedet for de to, som vi er sikre på under alle omstændigheder, siger han.
 
Det er Team OdenseQ og Vejle, der kæmper om den sjette slutspilsplads. Begge hold har syv point, men det er Odense, der før sidste runde er bedst indbyrdes med Vejle og derfor er nummer seks. OdenseQ har spillet deres 14 kampe, så de kan intet gøre ved stillingen. Udover at håbe. For Vejle må ikke få point i deres sidste kamp. Det gør Vejle nok heller ikke. Holdet møder Brøndby på udebane.
 
SportK.net ønsker Christina Beck held og lykke med at finde ro, så hun kan komme tilbage igen. Og vi siger farvel og tak til Emma Greig, som har været et spændende og godt bekendtskab. Og snup så lige tre point i Varde, KoldingQ og kryds fingre for BSF, som kan gøre arbejdet helt færdigt for jer.