lørdag den 9. december 16.45 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  


En lille 'fodbold-ballet' fra klubbernes omvendte opgør på Mosevej. Kampen, hvor Lotte Troelsgaard (i midten) i den grad
meldte sig tilbage med at score fem af de syv KoldingQ-mål. I dag blev det til yderligere to imod Varde.
Emma Greig (til venstre) spillede afskedskamp for KoldingQ og vender tilbage til Canada.

Fin afslutning af KoldingQ. 4-1 i Varde
PERFEKT ! : Resultaterne gik KoldingQ´s vej. Fire point med i slutspillet
  

Fodbold 3F Ligaen, Varde-KoldingQ 1-4 (1-3)

Brøndbys sejr over Vejle var forventet og spillede ingen rolle for KoldingQ. Til gengæld spillede BSF's sejr i Aarhus over VSK en hovedrolle, for med sejren til KoldingQ i Varde betyder det, at KoldingQ slutter som nummer fire i grundspillet og tager fire point med i slutspillet til foråret, mens VSK må nøjes med at tage to med over. Og der er faktisk en verden til forskel!
 
Så hvis vi lige skal samle op, så kommer grundspillet til at bestå af Fortuna Hjørring, Brøndby, BSF, KoldingQ, VSK Aarhus samt Team OdenseQ. Og disse klubber tager i rækkefølge 10, 8, 6, 4, 2 og 0 point med i slutspillet.
 
Det var ellers hjemmeholdet fra Varde, der kom bedst fra start og chockstartede med målet til 1-0. Men KoldingQ ville det anderledes. Lotte Troelsgaard gav løfter om et godt forår med to mål, og inden pausen sørgede Signe Hansen Baatrup for halvlegsføringen på 3-1. I anden halvleg ville Mille Gejl Jensen også på måltavlen, så hun satte det sidste søm i med målet til 4-1.
 
Cheftræner Peder Petersen var bestemt ikke utilfreds. Tværtimod.
 
- Vi spillede en fin kamp. Boldbesiddelsen var vel omkring de 80-20, og Varde har vist kun et enkelt forsøg på mål. Det var en meget fortjent sejr, og som du kan høre, er der en fantastisk stemning hos pigerne. Efteråret er mere end godkendt. Blot kan vi ærgre os over, at vi i to kampe mod BSF og VSK Aarhus har dummet os i slutfasen. Havde vi ikke gjort det, så havde vi endt på en tredjeplads. Men under alle omstændigheder har det været et fint efterår, hvor vi har spillet godt og scoret mange mål. Nu styrketræner spillerne to-tre gange om ugen, vi spiller en træningskamp mod U 16 på tirsdag og så får alle en smule julefri inden vi starter op igen den 14. januar, lød det fra cheftræneren, som måtte undvære Christina Beck, der, som skrevet tidligere, er ude måske et halvt år med knæproblemer. I Varde var det så Caroline Schneider, der dækkede den plads.
 
Hvem der skal gøre det permanent i foråret, hvem der skal erstatte canadiske Emma Greig, der spillede afskedskamp, hvem der eventuelt rykker op fra U 18 truppen, hvem der eventuelt kommer til udefra...... alt dette skal sportK.net nok grave frem og skrive her. Og så skal vi også have med, at KoldingQ er i kvartfinalen i pokalen. Modstanderen er Hillerød, og den kamp spilles efter planen den 24. eller 25. februar. Og det er på udebane.