lørdag den 9. december 16.15 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  

De har gjort det flot. Kolding HK´s herrer er efterårsmestre
SÅDAN ! : 10 sejre og et enkelt nederlag. KH starter det nye år som nummer et
  

Håndbold 3. division herrer, HF Sønderborg-Kolding HK 19-24 (12-16)

Det er ikke altid nemt at spille i Sønderborg. Men KH har dels rækkens mest scorende mandskab og dels et af rækkens bedste forsvar. Så selv om alsingerne havde en mand, som er meget dominerende angrebsmæssigt, så betød det ikke noget i den sidste ende. Det er altså flot bare at lukke 19 mål ind.
 
Cheftræner Mads Kiib var da også yderst tilfreds, da vi fangede ham på mobilen.
 
- Jeg synes, vi var i fuld kontrol hele tiden. De eneste problemer vi havde var, at vore afslutninger ikke altid sad lige i skabet. Blandt andet brændte vi fem straffekast. Sønderborg har et fint hold, men vi havde dog styr på dem hele vejen. Vi fik lukket godt af, og vi fik scoret de nødvendige mål i den anden ende. Så vi er fuldt ud tilfredse, mente cheftræneren. 
 
Nu er der nogle uger til den næste kamp. Det er hjemme den 6. januar 2018 hjemme mod bundholdet fra Tinglev Lundtoft Sydstjernen.
 
- Vi træner lidt videre, men spillerne får også lidt julepause, så vi kan lade op til foråret. De får besked på at holde sig i gang fysisk, så vi er klar til de afgørende kampe i sidste halvdel, lød det fra Mads Kiib. Han må undvære Sebastian Sisto. Han tager tilbage til Sjælland, hvor han kommer fra, efter endt uddannelse her i området.
 
- Vi kan da sagtens bruge en stregspiller mere, men vi har også spillere på andetholdet, som kan komme i spil, sagde han.

Topscorere på dagen var Thomas Bech og Jesper Traberg, der hver scorede seks gange.
 


Sebastian Sisbo har spillet sin sidste kamp
for Kolding HK