lørdag den 9. december 17.30 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  


Mille Tækker Frostholm (2) fik speciel oppasning i Sønderborg. Uden at det hjalp sønderjyderne stort, for
hun blev alligevel KH-topscorer med hele tretten mål

Kolding HK's damer er inde i en fantastisk stime
FEM STYK : KH's damer har vundet fem kampe i streg
  

Håndbold 3. division damer, Sønderborg HK-Kolding HK 21-22

Det er da sjovest, når håndboldkampe afgøres på knebent som muligt. Spændingen er det halve af oplevelsen. KH's damer trak den lidt i Sønderborg, men var klarest i hovederne til sidst. Så SportK.net fangede en tilfreds cheftræner Martin Eriksen på vej hjemad.
 
- Det var sådan lidt op og ned i dag. Så var vi foran med to-tre stykker, så hentede de os, og så kom vi foran igen. Det var ikke nogen specielt køn håndboldkamp. Det var det ikke. Men vi er da inde i en stime, ikke, lød det fra træneren.
 
Og jo Martin Eriksen. Sådan er det. Fem kampe på stribe. Den 4. november tabte KH 15-23 til DHG Odense. Siden har holdet og træneren ikke kigget sig voldsomt meget tilbage. Fem kampe. Fem sejre. Respekt herfra.
 
- Vi brændte mange chancer på en dag, hvor vi havde et par nye spillere med. Men vi har et godt sammenhold her, som bragte os igennem, sagde han.
 
Mille Frostholm Tækker er en målmaskine. Det ved de andre hold også godt. Så også i Sønderborg fik hun ekstra oppasning. Men lige lidt hjælper det åbenbart. Hun blev topscorer med 13 kasser, heraf seks på straffekast. Nu er holdet ikke kun Tækker. De andre byder også ind med mange gode ting, og derfor ligger KH på en flot fjerdeplads. Fordi man har et hold. Med streg under hold.
 
Nu er der julepause. Næste kamp er den 6. januar hjemme imod Ollerup/Skerninge.