lørdag den 9. december 16.00 - tekst Ole Sørensen - arkivfotos Ole Sørensen (c)  

Kolding VK holder jul på sidstepladsen i 1. division
TI PÅ STRIBE : Kolding VK må holde julepause uden sejre i efteråret
  

Volleyball 1. division, Kolding VK-IF Lyseng 0-3 (19-25, 22-25, 21-25)

Det er på ingen måde den mest opmuntrende stilling, som Kolding VK må gå til julepause med efter en første turneringshalvdel med ti nederlag i lige så mange kampe. Lørdag middag blev det nemlig til efterårets tiende, da Lyseng glat vandt 3-0 på Kolding Pædagogseminarium. Hvilket Brian Degn på ingen måde forsøgte at bortforklare.
 
- Vi har fået et par folk tilbage i truppen og arbejder i øjeblikket med at spille dem ind. Det koster på resultaterne, må jeg indrømme! Selvom 0-3 i dag ser klart ud, så var det faktisk slet ikke så skidt undervejs. Men vi svinger klart for meget i niveau. Og ærgerligt nok mest, når sættene skal afgøres til sidst, hvor vi følger pænt med op til de tyve. Men hvor vi derefter desværre taber de næste 2-3 point alt for let.
 
Og det står klart, hvad holdet skal arbejde med efter jul.
 
- Vi må arbejde på at få noget mere tænding og stabilitet stoppet ind i truppen. For vi kan jo godt læse på stillingen, at det begynder at knibe gevaldigt. Og skal vi ned i 2. division, så er det vel ikke nogen katastrofe - men vi vil da forsøge at gøre vores til, at det ikke går sådan, sagde Brian Degn.
 


stilling lånt fra volleyball.dk