lørdag den 9. december 22.15 - tekst Ole Sørensen - arkivfotos Ole Sørensen (c)  


Parret Anne Fuglsang og Mette Albæk Kristensen (server) var aldeles suveræne i anden damedouble, som de
vandt i dagens klareste sejr, 21-6, 21-5

KBK kan med et point imod Aabenraa stadig nå medaljeslutspillet
TÆT : KBK fik et vigtigt point. Men skulle helt have brugt alle tre
  

Badminton 2. division, Kolding BK-Aabenraa 6-7

KBK kunne have givet sig selv det aller bedste udgangspunkt inden januars sidste spillerunde med en klar sejr over Aabenraa. Nu blev det kun til et enkelt point efter det knebne 5-7 nederlag - og dermed bliver der fuld spænding på i januar, hvor de fire pladser i forårets oprykningsspil skal fordeles. Og som stillingen herunder afslører, så skal KBK for at være sikre på en plads nu vinde sin sidste kamp klart, når Odense OBK gæster Kolding Ketchercenter. I skrivende stund resterer stadig resultatet af deres kamp i Viby.
 
Det begyndte - og sluttede skidt for KBK imod lørdagens sønderjyske gæster. KBK åbnede med at tabe begge mixdoubler i tre sæt, inden der var klare to-sæts sejre i begge damesingler. Matchens fire herresingler blev ligeligt delt mellem holdene med KBK-sejre til Cecheng Su og Rasmus Præst, inden KBKs to stærke damedoubler gav KBK et strålende udgangspunkt ved begge at vinde - og dermed bringe KBK foran 6-4 inden de afsluttende tre herredoubler.
 
Her gik det så til gengæld alene Aabenraas vej. Gæsterne vandt alle tre doubler og tog dermed to særdeles vigtige point med sig fra Kolding. Med de to point har holdet nemlig stadig mulighed for at overhale Kolding i sidste spillerunde og dermed snuppe den sidste plads i oprykningsspillet.
 
Sidste runde spilles i weekenden 13. og 14. januar med følgende opgør :

 

Kolding BK-Odense OBK 2
Aarhus AB 2-abc Aalborg
Aabenraa-Viby J
Højbjerg 2-Skovbakken
 


stillingen inden sidste spillerunde er lånt fra badmintonpeople.dk