lørdag den 27. januar 16.30 - tekst Ole Sørensen - arkivfotos Ole Sørensen (c)  


Søstrene Signe og Amalie Schulz Terp-Nielsen vandt deres fjerde sejr på stribe i damedouble i årets holdmatcher
i to sæt i Solrød, 21-19 og 21-16

KBK fik et point i Solrød
DOUBLERNE : KBK fik en fornuftig start på oprykningsspillet med at 'stjæle' det
ene point i Solrød. Holdets doubler trak læsset

  

Badminton kvalifikation til 1. division, Solrød Strand-Kolding BK 7-6

Lørdag blev forårets oprykningsspil til 1. division indledt. Et oprykningsspil, som holdene har kvalificeret sig til gennem efterårets grundspil. Og hvortil holdene har taget point med sig over ud fra grundspillets slutplaceringer.
 
Nummer fire fra vestkredsen, Kolding BK startede imod nummer ét fra østkredsen, Solrød. Og fik minsandten et enkelt point med sig derfra.
 
Det begyndte endda rigtigt skidt for KBK, som efter de første otte matcher var bagud 6-2. KBK tabte begge mixdoubler, begge damesingler (for en gangs skyld..) og to af fire herresingler. Kun Cecheng Su og Rasmus Præst vandt deres singler i henholdsvis to og tre sæt, 22-20, 21-13 og 19-21 21-17 og 21-15.
 
Men derfra var der kun en enkelt sejr mere til værterne! For der var i stedet sejre til KBK i begge damedoubler og i to ud af de tre afsluttende herredoubler - og dermed tog KBK altså det ene af dagens tre point med sig hjem til Jylland trods et 7-6 nederlag.
 
- Og som kampen forløb, så ville vi faktisk endda gerne have haft ét eller to point mere. Men vi ødelægger det jo for os selv ved at tabe de første fire kampe i dag. Vi havde nok ventet sejre i begge damesingler - men sådan gik det jo langt fra, for både Sarah og Christina tabte klart i to sæt, sagde KBK-træner Steen Thomsen.
 
KBK nåede jo sit første sæsonmål ved at kvalificere sig til oprykningsspillet i allersidste spillerunde. Hér kan holdet spille helt frit, for at komme over i kvalifikationen med nul point gør det nærmest umuligt at drømme om mere. Men Steen Thomsen har ambitioner.
 
- Nu har vi mødt den på papiret stærkeste modstander fra østkredsen - og fået et point med os fra en svær udebane. Så jeg kan ikke se nogen hindring i, at vi ikke skulle kunne vinde de tre sidste kampe. Og så i øvrigt fortsat give vores unge spillere noget rutine og oplevelser imod uvante modstandere.
 
Næste opgave venter om fire uger, hvor Greve 2 gæster Kolding Ketchercenter.