søndag den 28. januar 18.30 - tekst Ole Sørensen - arkivfotos Ole Sørensen (c)  

Stemning og fest, da Sønderborg Inter og Kolding Futsal delte point
SØNDERJYSK HEKSEKEDEL : Kolding Futsal blev mødt med både en fyldt hal -
og en målmand, som havde sin helt store dag i søndagens uafgjorte topkamp

  

Futsal Liga vest, Sønderborg Inter-Kolding Futsal 2-2 (2-0)

Kolding Futsal havde brug for en sejr i Sønderborg for fortsat at kunne drømme om at vinde futsalligaens vestkreds. Men modstanderen dér, de hedder jo Sønderborg Inter - og de er kendt for både at være bomstærke på sin hjemmebane i SwipBox Arena. Og så for altid at have et fantastisk publikum bag sig.
 
- Og det må man godt nok indrømme, at de også havde i dag. Hallen var fyldt med vel en 250-300 larmende tilskuere, som alle selvfølgelig var på hjemmeholdets side. Det var godt nok en sjov oplevelse, sagde Peter 'Pete' Madsen, som på dagen erstattede holdleder Jacob Andersen på bænken.
 
Mens Kolding Futsal først skulle vænne sig lidt til rammerne, så bragte Sønderborg sig foran 1-0 på en hurtig omstilling. Naturligvis under øredøvende jubel..
 
- Men derfra havde vi fuldt styr på begivenhederne. Jeg tør roligt kalde det for et større 'skydetelt', som vi fik lagt på deres mål. Men deres målvogter Dennis Skipper må have haft sin bedste dag nogensinde, for jeg tror, at han alene i første halvleg står i vejen tyve-tredive gange på vores afslutninger. Og for ligesom at fuldende det, så scorer han minsandten også selv til 2-0 fra eget felt tre sekunder før halvleg, fortalte Madsen.
 
Det mål tvang Kolding til taktiske ændringer. Blandt andet tog Kolding nu målvogter Jesper Jørgensen med op i alle angreb for at spille i overtal. Det gav endelig gevinst syv minutter før tid, da Abud Zanka fik reduceret til 2-1. Og alt imens hjemmeholdet løb ind i fire gule kort i den hektiske slutfase, så fik Robin Kragelund udlignet til slutresultatet 2-2 på et straffespark, dømt for hånd på bolden.
 
- Skulle kampen have haft en vinder, så burde det have været os, taget efter spil og chancer. Men nu må vi nok tage til takke med at stile efter andenpladsen, som Hjørring efter vores pointtab i dag også bejler til. For vi vil med til slutkampene om DM, sagde Peter 'Pete' Madsen før hjemturen fra det sønderjyske.
 


stilling lånt fra dbu.dk