søndag den 28. januar 15.00 - tekst Michael Juncher - foto fra en mobiltelefon med TAK lånt fra KIF Fodbold  

Nederlag i Esbjerg. Men alligevel meget positivt
OPTIMISME : Cheftræneren hæftede sig ved de mange positive ting efter nederlaget i Esbjerg
  

Fodbold træningskamp, Esbjerg fB (1.div.)-Kolding IF 1-0 (0-0)

- Nu skal vi til at vinde nogle kampe. Men trods nederlaget var der mange positive ting, vi kan tage med os hjem og bruge fremadrettet, lød kommentaren fra cheftræner Anders Jensen.
 
Esbjerg FB har en stor trup, så vestjyderne skiftede 11 mand i pausen. Og det var ikke umiddelbart klubbens bedste opstilling. Det kunne man i hvert fald læse i optakten i Jydske Vestkysten. Men der er dog grund til at lægge mærke til, at nok tabte Kolding IF. Men det var altså bare med 0-1. Og også "de hvide" manglede en del til denne kamp.
 
- Vi måtte se bort fra seks mand i dag. Og alle er det potentielle startere. Så vi viste, at vi har en stor bredde, og sådan noget er altid værd at vide. Jeg fik så set nogle andre spillere an. For eksempel havde vi den 19 årige Niclas Jørgensen fra vort U 19 hold med, og han gjorde det fint. I det hele taget var det meget positivt. Nogle spillede på andre positioner, end de er vant til. Men det betød ikke noget. Vi gjorde et godt indtryk såvel defensivt som offensivt, og jeg synes afgjort, at vi har stor ære af denne kamp mod et hold, som godt kan tænkes at spille i Superligaen fra efteråret, sagde Anders Jensen.
 
Næste kamp skulle have været i Vejle på lørdag. Den kamp er aflyst. I stedet møder man TSV Flensburg fra den tyske Oberliga. Den kamp spilles lørdag kl. 13.30 på kunststofbanen i Nr. Bjert.
 
Der er fuld tryk på kedlen og kuglepennen i klubben. Udover de fire, der kommet til udefra samt co-træner Ernesto Nielsen, har man skrevet kontrakt med en række af egne spillere, der også var med i efteråret. Det drejer sig om Emil Obitsø Nielsen, Kristian Kirkegaard, Mads Zederkof, Andre Jepsen og Sebastian Sommer. Og så skal det også med, at Steven Somers har valgt at forlade klubben.