tirsdag den 31. juli 22.15 - tekst Michael Juncher - fotos Ole Sørensen (c)  


Stina Lykke er tilbage i KoldingQ, nu som målmandstræner og ansvarlig for KoldingQ Ungdom

KoldingQ beholder Stina Lykke. Nu i en anden rolle. Og erfarne Sif Rykær er klar som ny KoldingQ-spiller
FORSTÆRKNING : Sif Rykær vil kunne forstærke KoldingQ betydeligt
  

I juni måned var der afskedstårer, da KoldingQ modvilligt måtte sige farvel til landsholdskeeper Stina Lykke. For fynboen sagde ikke bare farvel til det danske landshold. Hun sagde også farvel til KoldingQ. Nu skulle hun prøve andre ting i livet. Men ro på. Stina Lykke er tilbage i klubben igen. Dog ikke som spiller. Hun skal indgå i målmandstræner teamet, hvor Christian Dybro glæder sig til at arbejde sammen med hende. Udover den funktion skal Stina Lykke også være ansvarlig for KoldingQ Ungdom.
 
SportK.net ønsker Stina Lykke velkommen tilbage. Det kan kun blive godt.
 
Og så er der nyt på spillerfronten. KoldingQ er blevet enig med Sif Rykær, som allerede er indtrådt i spillertruppen og også er med på træningslejren i weekenden.
 
Sif Rykær er 30 år og således en erfaren spiller. Hun kommer fra VSK Aarhus 3F Ligahold, hvor hun har været meget fremtrædende og også været med til at drille KoldingQ i nogle af de to holds møder.
 
Hendes position er på midtbanen, og hendes CV er ganske imponerende. 6 A-landskampe, 2 U 23 landskampe, 28 U 19 landskampe samt 17 U 17 landskampe.
 
De mange landskampe samt de mange kampe i 3F Ligaen og hendes store erfaring lyder som noget, KoldingQ vil kunne drage stor nytte af.
 
Hun trænede med tirsdag aften. Det er der også andre der gjorde. To spillere viste sig frem. To spillere med høj kvalitet og erfaring fra 3F Ligaen. Disse to, som sportK.net kender navnene på, tænker over tingene et par dage og melder ud lidt senere på ugen om det er KoldingQ, de vil.
 
Du kan, kære læser, læse det her meget snart. På sportK.net.