søndag den 5. august 16.30 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  


Peter Pedersen

Ny spiller til KoldingQ. Men Mille Gejl er væk. Hun skal til Brøndby
BRITTA : Efternavnet er Olsen. Britta Olsen er ny KoldingQ-spiller
  

KoldingQ har været i træningslejr fra fredag til søndag. Og der har været travlhed. Med en fodbold-camp og en målmands-camp. Udover selve træningslejren.
 
- Og der er blevet arbejdet hårdt, sagde cheftræner Peter Pedersen, da han ringede på mobilen søndag eftermiddag.
 
To træningskampe blev det også til. 3F Ligaholdet tabte 0-2 til VSK Aarhus lørdag formiddag.
 
- Alle var trætte i benene på det tidspunkt efter hård træning fredag. Så det resultat lægger jeg ikke så meget i. Spillerne fik rørt bolden og løbet nogle kilometer. Det var det vigtigste, sagde han. Også andetholdet i kvinde serie vest spillede. Modstanderen her var Varde fra 1. division, og den kamp vandt KoldingQ med 6-2.
 
Og så kunne cheftræneren løfte sløret for to nyheder.
 
- Vi er blevet enige med Britta Olsen fra OdenseQ. Nu spiller hun for os. Britta er 26 år, læser idræt, og hun er en erfaren 3F Ligaspiller. Hun er en hurtig og aggressiv frontangriber og kan også spille på kanten. Desværre ved vi nu, at Mille Gejl forlader klubben for i stedet at tørne ud for Brøndby. Ærgerligt. Men sådan er betingelserne nu en gang, lød det fra Peter Pedersen.
 
Han ville i øvrigt ikke afvise, at KoldingQ bliver yderligere forstærket udover Sif Rykjær og nu Britta Olsen. SportK.net følger situationen og skriver, hvis og når der er nyt på spillerfronten.
 
Nu venter der endnu en hård træningsuge inden sæsonpremieren næste weekend i København mod B 93.