sportK - torsdag den 15. november 10.00 - tekst Michael Juncher - fotos lånt fra Kolding B web  

Store forandringer på vej i Kolding Boldklub
UDEN CHEFTRÆNERE : Torben Mølby og Henrik Toft har kontraktudløb og får
ikke fornyet deres aftaler!

  

Det startede skidt for Kolding Boldklub i danmarksserien dette efterår. De to første kampe blev tabt. Siden fulgte så en stime af kampe, hvor holdet var ubesejret. Ni på stribe. Flot. De sidste tre kampe endte med to nederlag og en enkelt sejr. Status for efteråret er en tredjeplads i tabellen med 24 point. Det er i den grad godkendt. Resultatet skabt på et flot stykke trænerarbejde og en fornem træningskultur, som lå bag klubbens måske bedste danmarksseriehold nogensinde.
 
Man har hele tiden vidst, at de to trænere Torben Mølby og Henrik Toft havde kontraktudløb. Og der har selvfølgelig været kontakt og samtaler de to trænere og bestyrelsen imellem. Men parterne kunne ikke blive enige. Nu er begge trænere fortid i klubben. Og det har også sendt træneren for andetholdet i serie 1 Morten Hansen i tænkeboks.
 
Sådan er situationen lige nu og her i Kolding Boldklub. En ny cheftræner, siger KBs formand Carsten B. Grubach, skulle kunne præsenteres indenfor en uge. Alt i mens spillerne i førsteholdstruppen garanteret også lige nu ønsker at få uddybet situationen. For hvordan fortsætter man herfra?
 
SportK.net følger sagen tæt. Læs mere her på siden