sportK - torsdag den 15. november 10.00 - tekst Michael Juncher - foto lånt fra Kolding B web  


KB-formand Karsten B. Grubach

'Vi kunne desværre ikke blive enige'
BRUD : Kolding Boldklub og trænerteamet Mølby og Toft kunne ikke blive enige
  

- Vi gav Torben Mølby to tilbud. Jeg kan naturligvis ikke komme ind på de enkelte detaljer, men han sagde nej tak til begge. Ærgerligt, for vi har været meget glade for ham, lød det fra Kolding Boldklubs formand Karsten B. Grubach onsdag eftermiddag.
 
Tirsdag aften var der møde i klubben, men de to parter kunne ikke komme overens. Så nu er såvel cheftræner Torben Mølby som hans assistent Henrik Toft fortid i klubben. De to havde på forhånd meldt ud, at hvis de ikke kunne blive enige med Kolding Boldklub, så gik de begge. Og sådan blev det.
 
- Vi har været meget glade for Torben Mølby. Hans mandskabsbehandling har været fremragende, og han er en guttermand. Han har passet perfekt ind i vores filosofi heroppe i Kolding Boldklub. Torben har lavet et kæmpe arbejde for os. Og han har været fremragende til at sætte holdet op til kamp, og vi har, efter min mening, i år haft vort bedste danmarksseriehold nogensinde. Desværre kunne vi ikke blive enige. Nu arbejder vi på at finde en afløser. Og mon ikke vi kan præsentere den nye træner indenfor den næste uges tid, lød det fra formanden Karsten B. Grubach, da vi fangede ham onsdag eftermiddag.