sportK - torsdag den 15. november 10.00 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c) / forside lånt fra Fiton Durbutis facebook  

Ærgelse hos spillerne over at Mølby og Toft er væk
TANKER : Tingene rumsterer i hovederne hos spillerne. For hvad nu?
  

Jonas Raunsbæk
 
Jonas Raunsbæk er én af de lokale folk, som kom til Kolding Boldklub for nogle sæsoner siden. Han havde ønske om mere end KSC Harte, og han var straks en succes hos 'de blå' og har været én af de faste i stammen siden.
 
- Og jeg er sindsygt ærgerlig over det, der er sket. Vi har aldrig haft så mange gengangere som i år. Torben Mølby og Henrik Toft fik samlet en solid stamme. Jeg ville gerne spille på et højere niveau end det, jeg kunne komme til i KSC, og jeg var ikke klar til hyggebold endnu, da Mølby viste interesse for mig. Jeg har aldrig fortrudt mit skifte til KB, hvor trænerne var gode til at samle holdet, lyder det fra Jonas Raunsbæk, der ikke umiddelbart afviser at fortsætte.
 
Martin Engels
 
En anden spiller, som har været en fast del af stammen er Martin Engels, der skiftede til KB for nogle år siden. Han er også ked af situationen.
 
- Hvor er det ærgerligt. Noget af det mest ærgerlige er forløbet. Vi spillere burde have haft en afklaring inden sidste kamp i efteråret, og ingen vinder ved dette her. Torben Mølby og Henrik Toft var et godt makkerpar, der virkelig fik stablet noget bæredygtigt på benene. Allerbedst ville det have været, hvis de kunne have kørt sæsonen færdig. Men nu er det slut og jeg skal tænke på min egen situation. Lige nu og her er det familien, der har første prioritet, og jeg skal finde ud af, om jeg skal trappe ned. Lysten til fodbold er der selvfølgelig, men som sagt, så vægter jeg familien højt og arbejdet skal jeg også tænke på. Men lad os nu se. Når græsset begynder at blive grønt efter vinteren, trækker det nok en smule i benene, lyder fra Martin Engels, der med sine 33 år sagtens kan spille på højt plan nogle sæsoner endnu.
 
Kenneth Esters Petersen
 
Kenneth Esters Petersen, anfører for danmarksserieholdet, gør opmærksom på nogle ting, som spillertruppen har været utilfreds med.
 
- På et møde med bestyrelsen var det et kollektivt ønske fra spillertruppen, at vi skulle have nogle forbedrede vilkår. Vi ønskede en behandler/fysioterapeut samt en målmandstræner Vi har ikke følt, at vi har fået den fornødne opbakning til at kunne spille i DS og konkurrere på lige fod med de andre klubber. Vi gjorde også bestyrelsen opmærksom på, at hvis den ikke kunne garantere os disse små fordele, så risikerede de, at en stor del af spillertruppen ville stoppe i klubben og søge andre steder hen, lyder det fra anføreren, der har meget på hjerte.
 
- Du skal også vide, at spillertruppen stod 100 % bag Mølby og Toft, og vi er kede af, at de og bestyrelsen ikke kunne få enderne til at gå op. De har udviklet en fantastisk trup med spillere udelukkende fra Kolding og omegn, slår Kenneth Esters fast.
 
Han har ikke afklaret med sig selv mht. til næste sæson.
 
- Jeg afventer lige med at vurdere, hvad der kommer til at ske fremadrettet. Først skal vi præsenteres for den nye træner, og derefter skal vi have en klar tilbagemelding fra bestyrelsen på de ting, vi fra spillertruppen har efterspurgt. Lige nu er der mange spørgsmålstegn, men jeg håber og tror, at bestyrelsen har en fin og dygtig træner klar en gang den kommende uge. Og så tager vi den alle derfra, slutter anføreren.