sportK - torsdag den 15. november 22.00 - tekst Ole Sørensen - foto lånt fra KHs web  

Dobbelt op.. omtrent !
35-18 : ...'og dobbelt op, det er vel nærmest forskellen på top og bund i 3. division'
  

Håndbold 3. division damer, Kolding HK-Hammel GF 35-18 (15-9)

Kolding HK har ingen - som i absolut ingen - problemer med at vinde torsdagens aftenkamp imod sine gæster fra Hammel særdeles komfortabelt. Heller ikke selv om KH først 'lige skulle skubbes i gang'..
 
- Vi fulgtes vel ad til 3-3 efter godt syv minutter - var så foran 7-3 efter et kvarters spil. Og derfra var de aldrig i nærheden af at komme tæt på os. Helt ærligt, så synes jeg nu heller ikke, at der var meget i dem. De fik vist, hvorfor de roder rundt som bundhold i divisionen, erkendte KH-træner Martin Eriksen efter den ventede store KH-sejr.
 
Seksmåls-føringen på 15-9 ved pausen blev støt og roligt øget de sidste tredive minutter og endte altså med at blive næsten en 'dobbelt op', 35-18. Og det kunne let være gået langt værre for midtjyderne.
 
- De mistede pusten, og derfor kunne vi roligt eksperimentere det sidste kvarter med at ændre på vores normale 6:0 opdækning. Og havde vi kunnet holde koncentrationen 100%, så havde vi lavet mere end tyve mål i anden halvleg, sagde Martin Eriksen, som kunne se Christina Termansen blive topscorer med otte mål, mens Melissa Kurtovic blev noteret for seks mål. I øvrigt efter en kamp, hvor alle markspillere kom på måltavlen - og hvor holdets to målvogtere sammenlagt tegnede sig for hele 26 redninger.
 
Holdet spiller igen allerede søndag kl. 13.00, hvor Århus Fremad tager imod