sportK - fredag den 16. november 10.00 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  


To skadede spillere, der er hårdt savnet hos Kolding Q, Ester Willems (til venstre) og Signe Baatrup.
Men det bør nu alligevel række til en sejr over B93

KoldingQ bør vinde hjemme
over B 93
BUNDHOLD : B 93 er næstsidst og har ikke vundet endnu. Så KoldingQ er klare favoritter
  

Lørdag 13.00, Mosevej Sportsplads :
Fodbold 3F Ligaen, KoldingQ-B 93


Gæsterne fra Østerbro har nu haft 10 forsøg, men det er endnu ikke lykkedes holdet at vinde en kamp. Og i kamp nummer 11 bør de ikke få sæsonens første sejr. KoldingQ er på hjemmebane og på vej fremad. Dog er det ikke sådan, at KoldingQ på nogen måde dominerer rækken. Holdet er dumpet ned på femtepladsen og der er lang vej op til de øverste placeringer.
 
- Jeg kan huske sidste år ved nogenlunde det samme tidspunkt som nu. Dengang var vi også nede på femtepladsen, men vi nåede da op og fik bronce. Den måde, turneringen er skruet sammen på gør, at vi nok skal komme til at spille en rolle. Vi skal nok komme op at snuse til medaljer, sagde cheftræner Peter Pedersen efter træningen torsdag aften.
 
Jo, hvis vi lige skruer tiden tilbage et års tid, så kan man huske, at der kom nogle kedelige nederlag. Blandt andet to i streg til henholdsvis BSF og VSK Aarhus. Begge gange med et enkelt mål.
 
- Det virker som om, at 3F Ligaen er mere lige end andre år. Brøndby er dog stukket af fra os andre, men ellers er holdene mere jævnbyrdige. Vi er helt klar til lørdag. Der er blevet arbejdet hårdt siden sidste kamp mod Thy, hvor jeg var glad for at se holdets udtryk specielt efter pausen. Vi havde vel lige en fem minutter efter pausen, hvor det så skidt ud. Ellers så det fint ud. Og vi sluttede rigtigt stærkt af, hvor vort presspil fungerede, og hvor vi kørte bolden fornuftigt og sikkert rundt. Det ser jeg gerne gentaget lørdag mod B 93, sagde cheftræneren.
 
Han kunne også fortælle, at alle er fit for fight. Og der er godt nyt om nogle af de skadede spillere. Således gør Signe Baatrup fremskridt, mens Ester Willems går til den for fuldt drøn. Hun farer rundt, som hun nu plejer. Èn af hendes store styrker. Boldtræning må hun vente med lidt endnu. Men ingen tvivl om, at hun til foråret vil være tilbage i sin gode gamle forfatning. Akkurat som Signe Baatrup.