sportK - fredag den 5. december 10.00 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  


Brøndby - og den tidligere KoldingQ-spiller Mille Gejl (til venstre) - har haft masser at juble over i denne sæson. I september vandt de 3-0 på
Mosevej i den omvendte kamp - men KoldingQ-træner Peter Petersen tror på, at det bliver anderledes i lørdagens sidste spillerunde i efteråret ?

KoldingQ møder mægtige Brøndby,
som endnu ikke har tabt i efteråret
STEP : KoldingQérne skal tage endnu et step op, hvis de skal have point i Brøndby
  

Lørdag 13.00, Brøndby Stadion, Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby :
Fodbold 3F Ligaen, Brøndby-KoldingQ.


Det er de sidste kampe i grundspillet denne lørdag eftermiddag. Når de er overstået, så ved man, hvor mange point man starter på i slutspillet om DM til foråret.
 
Brøndby er på forhånd sikker på at starte med 10 point. Holdet har været ret så suveræne i efteråret og har vundet alt bortset fra en enkelt uafgjort kamp. Det var 0-0 ude mod Fortuna Hjørring den 29. september. Ellers er alt vundet. Rub og stub! Og reelt har holdet intet som sådan at spille for. De 10 point er i hus.
 

Sagen stiller sig noget anderledes for KoldingQ. Før sidste spillerunde ligger holdet nummer fire med 22 point. Lige foran ligger VSK Aarhus med 24 på tredjepladsen. Og BSF er lige under som nummer fem med 21 point. BSF møder FC Thy-Thisted hjemme, og sportK.net tror, de vinder den kamp og kommer op på 24 point. VSK Aarhus skal en tur til Hjørring og møde Fortuna. Den kamp vinder Fortuna sikkert. Så hvis KoldingQ skal have seks point at starte op på i foråret, så skal man vinde i Brøndby. Og så starter man altså på seks point i foråret.stilling lånt fra dbu.dk

 
Så Brøndby er favoritter i den kamp. Ingen tvivl om det. Men KoldingQ har før spillet tætte kampe i netop Brøndby. Så hvorfor skulle de dog ikke gøre det igen?
 
Cheftræner Peter Pedersen har en skadesfri trup.
 
- Det er selvfølgelig en svær kamp. Brøndby har de bedste spillere, og de fungerer godt som et hold. Vi er i en proces med at minimere vore fejl, og jeg tror på, vi kan vinde den kamp. Jeg tror, vi vinder 2-1, og det må du godt skrive, sagde cheftræneren til denne skribent torsdag aften.
 
Truppen er nøjagtig den samme som onsdag aften, da VSK blev besejret 2-1. Den er dog udvidet en smule. Pernille Gohr havde lagt sig syg onsdag, men hun er frisk igen og trænede med torsdag aften. Det var dog ikke så megen træning, det blev til. Kampen onsdag havde sat sig sine spor, så lidt boldleg og lidt massage gjorde det ud for træningen denne aften for truppen.