sportK - lørdag den 1. december 16.30 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  

KoldingQ´s batterier trænger til at oplades.
0-4 i Brøndby
INGEN TVIVL : Brøndby var bare bedre!
  

Fodbold 3F Ligaen, Brøndby-KoldingQ 4-0 (1-0)

Måske er det meget godt, at holdene nu går på vinderpause. I hvert fald er det godt for KoldingQ, der slet ikke formåede at drille Brøndby. 4-0 blev det til for rækkens suveræne førerhold. Sofie Svava i første halvleg, Emilie Henriksen og to gange Nanna Christiansen efter pausen var skarprettere. Og Nanna Christiansen satte en tyk streg under sin værdighed som foreløbig topscorer i 3F Ligaen. Hun har nettet 20 gange. Flot nok.
 
Cheftræner Peter Pedersen måtte erkende nederlaget. Og der var absolut ingen undskyldninger her.
 
- Vi var presset i bund. Det var op ad bakke hele vejen igennem. Vi får ikke tingene gjort færdige, og vi taber en masse bolde, som vi så får smidt lige i hovedet bagtil. Jeg kan ikke sige andet end, at vore batterier er brugt op. Vi trænger til pause nu, sagde en skuffet cheftræner efter kampen.
 
Mens disse linjer skrives, spilles de sidste tre kampe, for de startede først kl. 15.00. BSF fører 1-0 hjemme over FC Thy. Den stilling ændres måske, men mon ikke det er til københavnernes fordel? Så alt taler for, lige nu og her, at KoldingQ ender grundspillet på femtepladsen og tager to point med over i slutspillet til foråret.
 
Søndag tager sportK.net en snak med Peter Pedersen og tager et overblik over dette efterår. Samt forsøger at se frem til foråret. Hvordan ser tingene egentlig ud? Det kan du læse mere om her i løbet af søndag/ mandag.