sportK - lørdag den 1. december 10.00 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  

Kolding HK´s herrer tabte for sjette gang på stribe
IKKE HÅBLØST : KH's herrer spiller i en meget tæt og lige række. Så intet er håbløst
  

Håndbold 2. division herrer, Kolding HK-Give Fremad 24-30

Selv om KH kun har fået fem point i dette efterår, så er der ingen grund til at dømme holdet for tidligt. Rækken er meget tæt, og således er der bare seks point op til GOG, der ligger på tredjepladsen. I næste runde, som er den sidste før jul, skal holdet spille ude i Arhus mod AGF, som lige nu og her indtager sidstepladsen med fire point. En sejr i denne kamp ville gøre, at KH'erne kan holde en bedre og mindre stresset jul.
 
Kampen mod Give Fremad var præget af mange fejl.
 
- Vi brænder vel en 7-8 åbne chancer. Det er skidt. Vi prøvede at ændre forsvaret, så vi mandsopdækkede én af Gives spillere, men det lykkedes ikke rigtig. Det er også skidt, at vi brændte tre straffekast. Det er der ikke råd til. Angrebsmæssigt er det sådan set okay at score 24 mål, men hvis vi skal have point, så skal forsvaret stå bedre og vi skal undgå de mange afbrændere. Nu håber jeg, at Fredericia Håndboldklub slår AGF i morgen. Og kan vi så slå AGF næste lørdag, så ser det straks meget bedre ud for os, lød det fra en tydeligt skuffet cheftræner Mads Kiib.
 
Dennis Villadsen har været væk i nogle kampe. Her var han tilbage igen, og det med stor succes. Han var topscorer med syv mål. Thomas Beck scorede fem gange, mens Alexander Jacobsen lavede fire mål