sportK - onsdag den 5. december 20.30 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  

Cheftræner Peter Pedersen ser tilbage.
Og frem mod slutspillet
REJSTE SPILLERE OG SKADER : Efteråret har været en udfordring,
erkender KoldingQ-træner Peter Pedersen

  

- Vi mangler nogle point for at sige, at efteråret har været helt tilfredsstillende, erkender cheftræner for KoldingQ i 3F Ligaen Peter Pedersen, og han nævner to eksempler på kampe, hvor pointene burde havde været kommet.
 
- Det er kampene mod VSK Aarhus og BSF. De kampe kunne og burde vi have vundet. Det skete så ikke, og vi tager så kun to point med over i slutspillet til foråret. Men mon ikke vi kan hente det forsømte? Sidste år kom vi over med fire point og vandt bronze, siger han.
 
Han og truppen har kæmpet med mange ting i denne sæson.
 
- Vi kom til at mangle nogle ressourcer. Mille Gejl skiftede til Brøndby, Mathilde Madsen bosatte sig i Aarhus og var heller ikke med mere. Signe Baatrup, som altså er U19 landsholdsspiller, pådrog sin en hjernerystelse, som hun stadig lider under, for hun får ondt i hovedet, når hun får pulsen op. Ester Willems var også væk med en skade. Og der var også andre, som af den ene eller anden grund ikke var disponible. Men mon ikke det lysner lidt nu? Vi håber at få Signe Baatrup rigtigt i gang igen, og også Ester Willems kommer i gang til foråret. Hun vil kunne tilføre holdet noget helt specielt med sine store fodboldevner og helt fantastiske energi og uforudsigelighed på en fodboldbane. Derudover har vi fået to unge spillere fra Vildbjerg, Vilja og Milli, og de er altså hentet for at være en del af førsteholdstruppen. Så jeg ser meget positivt frem til foråret, lyder det fra cheftræneren, der ville ønske, at KoldingQ lige havde lidt over en million kroner til overs.
 
- Så skulle vi have en Goal Station. Jeg kender alt til det, for jeg sælger det selv. Det er et fremragende træningsredskab. Her kan man træne alene, og her kan man opøve og finpudse sine færdigheder. Træningen kan tilpasses den enkelte spillers niveau via en række multifunktionelle træningsmetoder. Her kan man træne helt specifikke ting bl.a. med vægt på det tekniske og taktiske. Her får man mange boldberøringer og bliver bedre til at styre bolden. Man træner her alle de ting, man også træner ude i klubben til de daglige træninger. Men i en Goal Station har man faktisk lige så meget ud af en times træning som en hel uge i klubben. Sådan en størrelse er ikke noget, KoldingQ kan købe, for så mange penge har klubben ikke. Men måske skulle man arbejde hen imod at få en. Der kunne også være en forretning i det. Man kunne sagtens forestille sig den lejet ud til andre klubber eller måske til en forælder, der var ambitiøs omkring sit barns fodboldkarriere, siger cheftræner Peter Pedersen.
 
Hans hold lægger ud allerede den 9. februar kl. 14.00 med en kamp i pokalen. Det er mod Thisted.