sportK - lørdag den 12. december 13.00 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  


Måske kan vi snart igen se André Jepsen juble over en målscoring på Kolding IFs divisionsmandskab. I hvert fald spillede han
75 minutter, da KIF lørdag afviklede årets første træningskmap

Jagten på succes er gået ind. Første træningskamp er afviklet.
André Jepsen er tilbage
INTENSITET : Det var "bare" en intern træningskamp. Men intensiteten var stor
  

Kunststofbanen ved Aagaard Efterskole var klar og parat lørdag formiddag, da Kolding IF sådan for alvor startede forberedelserne til den kommende halvsæson med en intern træningskamp.
 
Resultatet blev 4-1 til det sorte hold over det hvide hold. Og det er ikke det væsentlige, for det drejede sig i høj grad om at få spillerne igang. Der skule løbes nogle kilometer. Der skulle produceres noget godt fodboldspil. Spillerne skulle lige fornemme tilstedeværelsen på en fodboldbane igen. Der skulle fightes, der skulle tackles, der skulle prøves nogle ting.
 
Cheftræner Anders Jensen var udmærket tilfreds efter kampen.
 
- Jeg fik set mange ting. Man kan sige, at der i denne kamp blev stillet nogle spørgsmål. Og jeg fik en masse svar tilbage. Jeg har mange indtryk af kampen. For eksempel synes jeg, at den fysiske forfatning lader til at være rigtig god, og spillerne fik løbet mange kilometer. Jeg så tydeligt, at der er stor konkurrence om pladserne. Der er mange, der byder sig til. Og også dejligt at se Andrè Jepsen tilbage. Han har været ude over et halvt år, og han var træt til sidst, da han kom ud efter at have været med i godt og vel 75 minutter. Men det var godt at se ham tilbage. Så alt i alt en fin opstart. Nu klør vi på videre. Først på fredag kl. 18.30 herude i Aagaard, hvor vi møder Marienlyst og så den følgende tirsdag i Esbjerg mod Esbjerg FB, lød det fra Anders Jensen.