sportK - lørdag den 2. februar 17.45 - tekst Michael Juncher - friske fotos med STOR TAK til Thomas, Kolding IF  

FC Sydvest er altid en hård nød at knække. Men Kolding IF fik dog 2-2 på et mål i sidste øjeblik
  

Fodbold træningskamp, KIF (2.div)-FC Sydvest (2.div) 2-2 (1-2)

Det var to gamle Kolding-folk, der drillede i første halvleg. Anders Thomsen scorede et mål for gæsterne, og sørme om ikke Fiton Durguti var med for sønderjyderne. Han prøvetræner i øjeblikket dernede, og man må sige, at han gjorde fint opmærksom på sig selv med assists til begge holdets to mål. Det lover godt!
 
Derimod lovede det ikke specielt godt for Kolding IF i første halvleg. Boldomgangen var sløset - man kom slet ikke tæt nok på i nærkampene, og i det hele taget manglede der i udpræget grad energi.
 
- Nej, vi var ikke nok til stede i første halvleg, hvor vi ikke matchede FC Sydvest på den rigtige måde. Vi ved jo af erfaring, at når de møder os, så er de ganske specielt tændte. Vor indstilling de første 45 minutter var ikke i orden, vi satte os ikke nok igennem i duellerne, og vi fik ikke lagt det rette pres på dem, mente cheftræner Anders Jensen.
 
Det blev der dog ændret på efter pausen. I stort set hele anden halvleg var det et helt anderledes tændt Kolding IF-mandskab, vi så. KIF havde bolden stort set hele tiden og lagde et massivt tryk på FC Sydvest, som havde mere end svært ved at komme til orde. Boldomgangen var betydeligt bedre, og det meste af anden halvleg foregik på FC Sydvest's banehalvdel. Det kneb dog med at omsætte den megen boldbesiddelse i store målchancer, og det lykkedes ikke rigtig at skabe rum og plads til f.eks Kristian Kirkegaard. Men det er også svært, når FC Sydvest i den grad var presset i bund.
 
- Vi forvaltede bolden meget bedre efter pausen, hvor vort genpres var på plads. I det hele taget er jeg meget tilfreds med spillet efter pausen. Og igen så vi altså, at selv om vi kommer bagud, og vi var bagud 0-2, så er vi i stand til at vende og komme tilbage. Vi får altid et resultat. Og så skal vi også have med, at vi eksperimenterer meget i øjeblikket. Det er blandt andet sådan noget, vi skal bruge træningskampe til. At vi får mange folk i spil. At vi prøver ting og spillere af. I dag så jeg f.eks en Michael Præst tilbage i en rigtig god forfatning. Dejligt at se ham tilbage igen, lød det fra Anders Jensen.
 
Det var Michael Præst, der headede bolden ind til 1-2 før pausen. Og det var Kristian Kirkegaard, der sørgede for målet til 2-2.
 
Næste lørdag går turen til Thisted.


 Fiton Durguti har i tidernes løb haft prøvetræninger i mange farver trøjer - og er altid vendt tilbage til til de blå trøjer i Kolding Boldklub. Denne lørdag tørnede han ud i hvidt for FC Sydvest