sportK - lørdag den 2. februar 17.00 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  


Varde må snart siges at være en 'traditions-modstander' for KB, som 'plejer' at møde midtjyderne både i træningskampene forud for sæsonen -
og senere også i turneringskampene i danmarksserien. Her et foto fra 2-0 sejren i april sidste år

Anders Flaskager var tilfreds trods nederlag i Varde
KEEPER : Jens Larsen var forhindret. Martin Engels tog målmandshandskerne på
  

Fodbold træningskamp, Varde IF (ds)-Kolding B (ds) 4-0

- Vi fik et sent afbud fra keeper Jens Larsen. Men vi sendte Martin Engels ind som keeper, og han gjorde det rigtig flot, lød det fra cheftræner Anders Flaskager i bilen hjem fra Varde sammen med assistenttræner Peter "Pete" Madsen.
 
Flaskager var i det hele taget godt tilfreds med indsatsen.
 
- Spillemæssigt var det super. Specielt de første tyve minutter spillede vi fremragende. Det var godt at se på, sagde han.
 
Han sagde allerede ved sin tiltrædelse, at han ville have holdet til at spille noget længere fremme på banen. Han ville have, at man skulle lægge et højt pres. Han ville se offensiv fodbold.
 
- Spillerne løste den opgave til UG med kryds og slange igennem hele kampen. Bagefter kunne jeg høre, at spillerne udtrykte stor tilfredshed og glæde ved den måde at spille fodbold på. Vi spillede hurtigt og flot fodbold. Man viste, at man gerne ville have bolden. Vi er for alvor på rette vej i processen, sagde han.
 
Så Kolding Boldklub er på vej. Næste kamp er næste lørdag i Sønderborg.