sportK - søndag den 10. februar 17.00 - tekst & fotos Ole Sørensen (c)  

KIFs jyllandsseriehold er
startet træningskampene
NITTEN SPILLERE : KIF manglede en del spillere på grund af vinterferien.
Men nu er holdet endelig i gang !

  

Fodbold træningskamp, Kolding IF 2 (js)-Sædding Guldager (s1) 2-3 (0-1)

Også Kolding IF jyllandsseriehold har nu fået halvfems minutters kamptræning i benene op til den kommende forårssæson. Modstander på Bramdrupdams lækre kunstgræsbane var SGI fra serie 1 - og det viste sig at være et hold, som stod ganske godt til cheftræner Ken Højlands tropper.
 
- Det blev vist sådan en rigtig typisk første træningskamp, hvor begge hold vist havde adskillige spillere afsted på vinterferie. Så det gjaldt først og fremmest om at komme i gang igen. Og hvor resultatet ikke er så vigtigt - ellers ville vi jo aldrig havde brugt nitten spillere undervejs i kampen. Og hvor 3-4 af drengene endda aldrig før har prøvet at spille højere end serie fire.
 
Det blev da også den omtalte 'rodede' premierekamp, hvor det mest gjaldt om at få rytmen i spillet tilbage. Jeg så en masse indsats - en masse løbevillighed. Men måske naturligt nok også en frygtelig masse forgæves løbemeter og fejl i opspillene.
 
SGI kom foran til pausestillingen 1-0 på et rigtigt 'søndags-skud' (meget passende..) fra 25 meter. To minutter efter pausen blev det 0-2, inden Senthu reducerede til 1-2 på et straffespark. Michael Sørensen (kommet til KIF fra serie ét-holdet Ribe) havde sidste fod på hjemmeholdets flotteste angreb i hele kampen til 2-2. Alligevel kunne vestjyderne rejse hjem med en 3-2 sejr på et mål fire minutter før tid.
 
Truppen omkring Ken Højland og co-træner Sune Futtrup spiller igen på lørdag i Vejle imod VB fra serie ét.